• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Re: TOMO VINKOVIĆ

Obavještavam vas da je g. Filipan i njegov kolega su jučer došlim sa konbijem i rastavili traktor te su cjelinu zajedno sa kopletnim upravljačem odnjeli sa sobom u Bjelovar:

Evo slike rastavljenog traktora:

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Čitamo se!

B

Bobo

Guest

COVJECE, taj Filipan je legenda neka!

Dodje, vidi, i za dva dana se vrati s majstorom rastavi traktor i odnese na popravak...

Jos ako napravi dobar posao, Svaka mu cast!

D

ddd

Guest

Filipan je i moga TV-a radio. I čovjek je stvarno korektan.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

ddd kaže:
Filipan je i moga TV-a radio. I čovjek je stvarno korektan.

Ja se slažem sa tobom čovjek je stvarno korektan, rekao je da će ga doči složiti negdje između Božiča i Nove Godine!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

TOMO VINKOVIĆ kaže:
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Dali je to atomizer sa pogonoskim kotačima, kolko vidim na slici ima gume traktorskog profila.
Ako je pogoski dali se može priključiti na traktore serije 700 uz pomoč inverzije ili priključno izlazno vratilo traktora (kardan) mota imati strikno 540 ili 100 o/min???

B

Bobo

Guest

Ovaj atomizer nema pogonske kotace iz tog razloga jer kardan treba raditi na 540 (ili na koliko je vec deklariran) okretaja zbog pogona atomizera. A da se pokrece kardan preko mjenjaca (ako TV tu opciju ima) onda atomizer ne bi radio kako treba.

Jedino da je pogon na atomizeru preko hidromotara...

T

tv821

Guest

ta teta na slici, nekako dobro mota taj volan :D
kad ovak ovidim kako ste svi u kupovnim vodama ( što se tiče dijelova i sl. ) zanima me u bjelovaru koliko košta mašina za tv 830. i još jedna stvar, kad se ugrađuje na tv 821, jel treba onda promjeniti i lamelu kvačila???

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

I da taj sad volan nije nisko??? Il je ta ženska lagana, jel mi je neko reko da je to sjedalo na feder...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Ja neznam kolka je cijena motora, mislim da treba pripasati zvono (spojna ploča), a misli da bi lamela od 821 na 830 proklizavala.
Savjetu se sa g. Filipanom ili u tvornici Primi!!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

TOMO VINKOVIĆ kaže:
firemanpeter ti bi triba znat ovaj traktor-to je od batek-a,on je član na vašem slovenskom forumu:

Znam ja njega, pričali smo pre nekoliko dana na PP baš oko ovih ralica i tad je on stavio ovu sliku, a ti, haha :lol: , lovac na slike odmah ju nađeš. :D

G

GROF

Guest

TOMO VINKOVIĆ kaže:

POŠTOVANJE DRAGIM FORUMAŠIMA., LJUBITELJIMA TRAKTORA TOME!!!

...OVAJ TOMICA CRVENE BOJE, SERIJE 800., VUČE PRIKLJUČNO ORUDJE; VUČENI ATOMIZER - PROIZVODNJE AGRO-MEHANIKE KRANJ., NEMA POGONSKU OSOVINU, VEĆ MU ONE RIPNE NA GUMAMA SLUŽE ISKLJUČIVO ZA IZBJEGAVANJE KLIZANJA KADA SE ŠPRICANJE VINOGRADA OBAVLJA PO BREGOVIMA., A POGOTOVO KADA ZNA BIT VLAŽNA PODLOGA...,PITATE SE ČEMU GUME ISPOD ATOMIZERA?., PA TOMICA JE LAGAN; =800 KG - PROSJEK., A VODE ZA ŠPRICANJE U REZERVOARU IMA OKO; OD =200 LITARA., PA SVE DO =500 LITARA., JEDNOSTAVAN ZAKLJUČAK., LAKŠE MU JE TERET VUĆ, NEGOLI NOSIT NA HIDRAULIČNIM POLUGAMA, POGOTOVO KADA IDE UZ BRIG ILI NIZ BRIG.-

...MOTOR ZA TOMU VINKOVIĆA MORE SE KUPIT; U PRIMI, KOD FILIPANA, NEGDI U ISTRI - FIRMA JE LOMBARDINI - GENERALNI UVOZNIK PROGRAMA LOMBARDINI., POSTOJI ORGINALNI LOMBARDINI, POLJSKI, SRPSKI - KOJI JE MOŽDA I NAJBOLJI,... CIJENA MOTORA IDE OD; =8.000,00 KN.-, PA SVE DO; =35.000,00 KN.- /SVE OVISI O JAČINI MOTORA/., MOTOR OD 30 KS, KOJI SE I NAJVIŠE UGRADJUJE U NAJPRODAVANIJE MODELA SVIH MALIH TRAKTORA KOŠTA OKO; =21.000,00 KN.-

...LAMELU KVAČILA NETREBA MINJAT., MORA SE SAMO NAPRAVIT NEKA KOREKCIJA OKO POTISNOG LEŽAJA - POJAČANJE, ZVONO - ZAMJENA ZA VEĆE.-

...TO JE TO., DRAGI MOJ NARODE., ČA NEZNATE PITAJTE..., PROBAĆEMO POMOĆ!

BOG!., SRETNO, ČITAMO SE...

P.S. MARKO . TOMO VINKOVIĆ., FALA ZA SLIKICE., IDEMO DALJE!!!

T

tv821

Guest

hvala na odgovorima, jako ste mi pomogli, i ma nekog znanja u vama.
samo mi ostanite svi zdravi i nemojte se previše trovati ispušnim plinovima tome, hhehehe

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
GROFE nema na čemu,ti samo stavi na lički forum i ja ću ih pribacit ovde. ;)
firemanpeter kaže:
TOMO VINKOVIĆ kaže:
firemanpeter ti bi triba znat ovaj traktor-to je od batek-a,on je član na vašem slovenskom forumu:

Znam ja njega, pričali smo pre nekoliko dana na PP baš oko ovih ralica i tad je on stavio ovu sliku, a ti, haha :lol: , lovac na slike odmah ju nađeš. :D
hahahaha :mrgreen: :lol:
ovo su isto slike batek-ovog stroja:

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Posljednje uređivanje:
M

Melita Acevska

Guest

Trazim deo za traktora Tomo Vinkovic 420, radi se o menjacu, molim vas da me obavestite ako neko ga ima i molim vas da me obavestite dali jos postoji fabrika Tomo Vinkovic??

Odnaprijed Vam zahvaljujem
Hitno je, molim vas me na najbrze obavestenje!!!!

Pozdrav iz Makedonije

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

dobrodošao na forum! :!: ;)
u bjelovaru imaš tri tvornice koje proizvode rezervne djelove za tomu,stara tvornica "TOMO VINKOVIĆ" se sada zove PRIMA COMMERCE-imaš kod njih sve rezervne djelove za tomu-broj telefona je:043/241 029.
druga tvornica ti se zove MASIVA,a treća HITTNER.

POZDRAV!!!!

Posljednje uređivanje:
A

Alen

Guest

TOMO VINKOVIĆ kaže:
druga tvornica ti se zove MASIVA-HITTNER.

NE!! Samo Hittner... Masiva je druga prića....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh