Ovakvu sam kupijo novu u trgovini sa greškom. Ma ko bi to pomislijo da prodavaju sa greškom.
Eto, ovo ispod je kako treba, bez greške. Da da nebude više dvoumice. Kome treba nek si isprinta i naljepi na traktor.
Firemanpeter koliko si platio ovu naljepnicu?
sad naso na njihovim stranicama da vrti motor od 19 na vise konja.ino mmt 105 sa y nozevima jel to tv 821 moze pogoniti,na stranici je jedno a praksa je ono sto vrjedi.
pozdrav
pozdrav
o malčerima imaš u temi hittner,a ovi roto malčeri ili roto kose po mom mišljenju nisu baš prikladni za granje,oni su više za travu
Valjda ima neko sa malčerom da pomogne savjetom
Nebi htio uzeti nesto krivo pa da poslje kukam.
Trenutno razmisljam uzet roto malcer 3 noza 150 cm sirine.Ili nešto po vašoj preporuci .
Malčiro bi grane jer nemam više živaca ni vremena spaljivati granje maslina nakon rezidbe.
Hvala na pomoci
Od ovih svig brava koja je ta nova.... ako je ova za palit koliko si je platija?
nebu islo...neznam, nikad nisam probao frezati po granju,ko zna,možda ide
nebu islo...
freza ima pre male okretaje za nest takvog...:finga:
bar kolko ja znam...
pozdrav!
OTVORI I GLEDAJ REDOM
http://www.messis.hr/poljoprivredni_strojevi.asp?kat=MALCE&prikaz=lista
MESSIS malčeri male kosilice
Gledaj redom i odlući . malčera ima od 8 - 350 ks roto malčer na što ti vjerojatno misliš je za malčanje trave to jest kada je pokosiš nemožeš je sakupljati , i koristiti kao za prehranu životinja jer je sva sasjeckana međuim taj stroj može samljeti i poneku grenšicu i debljeg promjera ali NE KONSTANTNO mljevenje voćarskih ostataka . Mislim da bi reduktor vrlo brzo sredio .
Ili tebi u stvari treba OVO :
http://www.messis.hr/poljoprivredni_strojevi.asp?id=HA&prikaz=opis
MESSIS strojevi za usitnjavanje biljnih ostataka
hvala na odgovoru i preporuci-idem trazit cijene tih drobilica grana
pozdrav
evo ti shema ako se malo razumijes u el instalacije bez problema je sam napravis,nije neka strasna matematika, al ak nikad nisi radio radje potrazi prvog autoelektricara pa nek se on s tim zahebava da ne zeznes nesto pa napravis kabum:rolfer:Jel zna tko tko radi električnu instalaciju za tomo vinkovića?
Ma ja bi samo mogao točno prekopirat, u struju se uopće ne razumijem. Mene zanima kontakt od nekoga tko to radi.