• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
Dugo mi je trebalo da shvatim da rođena FiJ-nka govori vrag ti sriću neodnia ..ja razumio odnia .

Mali ..kad variš tanko s donje strane stavi komad bakra , mesinga , bronce ..
Znaći priljubi tako da taj komad lima stoji sljubljen s limom koji variš .
Dobro je da je taj lim deblji ..10 ili više mm .
Taj lim neće dozvoliti na propadne ako previše ugriješ a i dio topline će preuzeti na sebe .
I nemoj to nikome govoriti , to su tajne velikih majstora .

Ok necu nikome govorit...ali upravo si to napisao na jedan od najpoznatiji forum i ocekivaš da to ostane tajna ..p.s. hvala

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
Pozdrav svima!

Kod mene uopšte nije zastićeno letva sa osiguračima TV818, jedino što stoji ispod instrument table, ali skoro da viri sa strane! Kisne, vlaži, praši...

pozzz joe!:mrgreen:

i šta ...tomo uvik ko stari tomo ?

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Danas sam naišao na tomu sa za mene neuobićajnim prikljućcima pa sam ih poslikao , što vi mislite o njima ???????????????????????

naletni utovarivač gnoja ??

krov za sve tipove TV ??

Uploaded with ImageShack.us

I još jedna inovacija sistem za vuču i kipanje obićne jednoosovinke ??

I vlasnikova prikolica KIPERICA - svaka čast domišljatosti

IMA TOMICU 523

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Isti čovjek prodaje favorita za seriju 400 500 i slično koliko sam je vidio u jako dobrom stanju i malo radio . cijena oko 3500 kn ( sa kardanom )
slikano u mraku sa mobitelom

Obzirom na prethodne slike ovdije je možda i bitno reći da je sve ORGINALNO - nije iz kućne radionice -

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Stace covek, bez kucna radionica nista, ali bitno je da sve radi ko kako treba, nego upropastio si slike sa ono pisanje, daj molimte postavi opet bar ova slika kako treba, zanimliva je:

Uploaded with ImageShack.us
Svaka cast i za utovaraca:supz:
Pozdrav:partyman:

M

mjic.micko

Guest
tko noramalan ćita temu tomo vinković na poljoprivrednom forumu ?

Izgleda niko normalan nema.Mene moja zena kad vidi da palim kompijuter samo kaze opet Tomo,

M

mjic.micko

Guest
Isti čovjek prodaje favorita za seriju 400 500 i slično koliko sam je vidio u jako dobrom stanju i malo radio . cijena oko 3500 kn ( sa kardanom )
slikano u mraku sa mobitelom

Obzirom na prethodne slike ovdije je možda i bitno reći da je sve ORGINALNO - nije iz kućne radionice -

Sta tije favorit nemogu da poznam u mraku sta je

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585

Nije problem staviti čistu , al sam mislio da će više ljudi shvatiti o ćemu se radi jer ako su svi kao ja hmmmmmm . Stajao sam 4 , 5 minuta kod traktora nakon toga otišao po gazdu ,,,,,,,,,,,,, ajd ti meni reci čemu ovo služi ????? Ja kipu nisam mogao skužiti ni približno

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Koliku struju(prosječno) proizvodi alternator,te kolii napon
struju koliko piše na ploćici a napon piše na regleru .
Struje od 50 A na više
napon od 13 ,8 na više )max 14,5V)
Po uvjetom da govorimo o instalaciji !2 V

mrcina007

Član
Tu od
14 Lip 2009
Poruka
201

Taj krov se samo spusti u cijevi i nigdje se ne pričvrsti?? :scratch
Cijevi na traktoru su četvrtaste, a na krovu okrugle, ja mislim da to pleše na sve strane :D
Kod malo većeg vjetra mislim da tog krova više nema ili ako slučajno potegne s tomom 40km/h :roll: krov definitivno odleti

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Slažem se , gazda je rekao da mu krov vibrira i da bi trebale biti duže cijevi .
Ja bi na traktor učvrstio U profil i u njega odgovarajuću četvrtastu cijev , jedan ili dva vijka i tada bi to bilo sigurno i kod prevrtanja . Tako sam ja napravio zaštitnu ramu na svom 539 da je mogu lako skidati . Istna vide se nedostaci ali ideja je super .

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596

Taj krov se samo spusti u cijevi i nigdje se ne pričvrsti?? :scratch
Cijevi na traktoru su četvrtaste, a na krovu okrugle, ja mislim da to pleše na sve strane :D
Kod malo većeg vjetra mislim da tog krova više nema ili ako slučajno potegne s tomom 40km/h :roll: krov definitivno odleti

S TOMOM ČETRDESET..... Ali ima ikakve šanse da tomo uvati 40 km/h

Posljednje uređivanje:

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Dečki kako najjednostavnije pripasati još jedne felge na postojeće felge na tv pe 18? htio bi na zadnjem trapu radi stabilnosti i boljeg gripa staviti još sa svake strane po jednu gumu te tražim najbolje rješenje.

Jel netko to radio? ima kakvih slika kako je izvedeno? Vidio sam neke ljude na slovenskoj "bolha" oglasniku da to imaju...

Htio bi da ostanu utezi gdje jesu, možda na utege jer su jako izbočeni ili da utege premjestim s unutarnje strane? inače dodatna felga ne nasjeda na utege nego još ima 2 cm lufta...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh