Nije mi jasno zasto u ti 2 traktora recimo PE-18 i 418 bi isle razliciti ulja u menjacu???
Pa to je menjac skoro ista konstrukcija
Sipaj ulje "90ka" i ne brini...
Nije da je skoro isti vec isti tako da i meni nije jasno stosu sipali tako gusto ulje malo redje od taotne masti,ako ste vi svi sipali 90 ticu onda cu i ja da nebi sad ja izmisljo toplu vodu
:scratchNa koji način izmjeriš zazor?Baš sam danas naručio te instrument limove.
Tamo su konusni ležajevi.Ja ih stavim na 0,10mm.Važno je da korona ne pritišće pinjon.Tu stavljam zazor0,05-0,15.
Nije da je skoro isti vec isti tako da i meni nije jasno stosu sipali tako gusto ulje malo redje od taotne masti,ako ste vi svi sipali 90 ticu onda cu i ja da nebi sad ja izmisljo toplu vodu
da li P 18 možda ima pumpu hidroulike u kućištu ? neznam samo pitam ?
Punpa od hidraulike mu se nalazi pozadi ali na vani je spjena je zupcanicima sa zadnjim mjenjacem i diferencijalom tako da samo ta veza je unutra u ulju
ako ima jedan kardan za pogon ne dva kao noviji a što mu pokreće hidrouliku ako mu je pumpa pozadi ?
Pozdrav svim forumašima!!!
Evo danas sam malo radio oko tome..hehe ...danas je taj svedi dan kad je na moga tomeka stavjena teko točka na i od električne instalacije...
.,a tomo i upali iz prve nakon 1-2 sekunde... nakon dvadeset kišnih,vručih,hladnih,šporkih nečistih,vlažnih godina za tomu napokon je pošteno upalija i zasja ko pravi mali-veliki div.... Nemate pojma koji je gušt cut to verglanje i kad upali
sutra cu stavit video na kojem ga palim i ostale đinđe tj još par slika di se bolje vidi....
Ocekujem komentar od većine forumaša a najviše od gospodina grofa
Skužajte ako ima koja greška .-... hvala svim forumašima na dosadašnjoj pomoči oko ovog rada i ostalih radova ... :drinkers::drinkers:
., lipi pozdrav svim forumašima!
., veliki pozdrav mladome, vridnome forumašu i mom forumskome prijatelju Tomislav-u523!!!...
., ča pisat TI mogu?., dobro si to sklepal!., sve je bolje negoli na "palentu" palit!., a kako sam TI rekal - pisal?!., opreza nikada dosta pogotovo kada je struja u pitanju., za sekundu zapališ celi traktor!., kako su već forumaši pisali?, sve dobro još pregljedaj, dodaj sitnice ča falidu, popriteži, pošarafi, posavjetuj se sa pravim električarem da nebi bilo nismo znali!., sretno TI!
., aj Bog!, čitamo se ...
Moram ja to još malo proućit ali mi nije jasno što se ima podešavat da konusni zupčanik ne pritišće tanjurasti u zadnjem diferencijalu, sa instrument limovima se napne konusni igličasti ležaj tako da kad se zašarafi kučište konusni zupčanik diferencijala nema lufta naprijed nazad i to je to, nikakvih instrument limova za podešavanje zazora između konusnog i tanjurastog nema.
Mora biti reduktor u naprijed brzom ili sporom hodu da bi radila hidraulika. rikverc ne radi niti u leru. brzine prednjeg i zadnjeg trapa nebitne pa može traktor i vrtjeti na mjestu...
Bertolini ako bi to proširenje napravio na zadnjim kotačima postojećeg trapa kako si objašnjavao za pogonsku prikolicu onda bi bilo dobro? poluosovine na sadašnju traktorsku od nekog auta sa zadnjim pogonom, a na glavčine auta objesiti teret? znači kučište diffa objesiti na to i on je rasterečen?
Pozdrav!interesuje me da li neko ima ovakvu frezu ili je bio u prilici da je vidi izbliza?sta mislite o njoj?dali bi moglo da se dodaju clanci i nozevi(kao kod klasicne freze) levo i desno(4clanka i 16nozeva) da bi se dobio efekat "normalne" freze?normalno,skinule bi se ove dve haube a stavila jedna,kao kod normalne freze
Pozdrav svima!
deseti put čitam,,,i nekontam o čemu se radi???
još uvek nisam siguran, al mislim da pričaš o ovoj frezi za međuredno frezanje, ili grešim?:scratch
slika je sa foruma...
Pozdrav Joe!:mrgreen:
Pozdrav!interesuje me da li neko ima ovakvu frezu ili je bio u prilici da je vidi izbliza?sta mislite o njoj?dali bi moglo da se dodaju clanci i nozevi(kao kod klasicne freze) levo i desno(4clanka i 16nozeva) da bi se dobio efekat "normalne" freze?normalno,skinule bi se ove dve haube a stavila jedna,kao kod normalne freze