stavljam "keca" da je to pasquali.....
stavljam "keca" da je to pasquali.....
zbog rollbara?
petre mislim da to nije getriba od serije 400 jer ak sam u pravu ona ima kod kardana 4 srafa i iznad jos 4 za kopcanje ruda od prikolice a mislim da je pe 18 imao samo 4 srafa pa se tu kopcao i kardan i kopca za prikolicuOvo je zadnja polovina transportera TV- 15 18. U stvari je to getriba zadnjeg trapa serije 400. Zbog toga ima i nastavak za kardan koji isto radi kao kod traktora. Ta serija nema menjača pozadi.
Ovakvu sam kupijo novu u trgovini sa greškom. Ma ko bi to pomislijo da prodavaju sa greškom.
Eto, ovo ispod je kako treba, bez greške. Da da nebude više dvoumice. Kome treba nek si isprinta i naljepi na traktor.
bok forumaši, može malo pomoći,
Slučajno sam prolio UK ulje po volanu, pa mi je nakon nekog vremena popucala sva plastika i sad je opasan za ruke. Ukoliko netko ima neki volan da odgovara za Tomu serije 700 neka javi
hvala
nema potrebe za drugim diferencijalom, kad se prikolica veze za prednji kraj traktora a ne za zadnji....izmedju srednjeg zgloba TV-a i zadnjeg kraja ubacena ruda.....
Ispred prikolice se vidi i neki tomo al izgleda sa 4 kotača .
razumijem ja tebe ,al firemanpeter veli da je to vjerojatno diff od serije 400 a po mojem nije jer on ima iza 8 srafa a ne 4 ko ovaj na prikolici,iako to nema nikakve veze za ovu prikolicu...artyman:nema potrebe za drugim diferencijalom, kad se prikolica veze za prednji kraj traktora a ne za zadnji....izmedju srednjeg zgloba TV-a i zadnjeg kraja ubacena ruda.....
Jesam spomenuo da trebam dotične dijelove auta sa zadnjim pogonom koji nema kruti diff dakle poluosovine s homokineticima i glavčine... dobro bi bilo sa 16" felgama?
Jesam spomenul da pizdim zbog jebenog snijega i hladnoće vani? htio bi to početi slagati a i na otpadima ljudima se neda kopati po snijegu i blatu...
neznam samo sto su gume okrenute kontra,,:scratch
petre mislim da to nije getriba od serije 400 jer ak sam u pravu ona ima kod kardana 4 srafa i iznad jos 4 za kopcanje ruda od prikolice a mislim da je pe 18 imao samo 4 srafa pa se tu kopcao i kardan i kopca za prikolicu
razumijem ja tebe ,al firemanpeter veli da je to vjerojatno diff od serije 400 a po mojem nije jer on ima iza 8 srafa a ne 4 ko ovaj na prikolici,iako to nema nikakve veze za ovu prikolicu...artyman:
Prikolica mislim da je fabrička ali ne vidi se dobro dif pa je sad težko tvrdit kome pripada prikolica. Da se vidi dif lako bi se to utvrdilo.
ja sam sa ovim zaokruzenim mislio na ona dva flaha cca 20cm ispred te rucke za kipu ak sad razumijes na sto mislim,to mi izgleda ko nosaci za rucke od mjenjaca!?Ova ručica koju si zaokružijo mi izgleda da je za kopčanje kipe tako da mislim da nije za šaltanje brzina. Onaj vijci za priključak se tako loše vidi slika da ne mogu ništa reči. Moguče je i to da je od onog pasqualija oriđi. I oni su radili transportere.
Difi za seriju 400 i za transportere su bili jednaki.