Ova ručica koju si zaokružijo mi izgleda da je za kopčanje kipe tako da mislim da nije za šaltanje brzina. Onaj vijci za priključak se tako loše vidi slika da ne mogu ništa reči. Moguče je i to da je od onog pasqualija oriđi. I oni su radili transportere.
Difi za seriju 400 i za transportere su bili jednaki.
na sto mislis na ovu rucicu ili na ona dva flaha, tj nosaca od necega?:scratchTo je zadnji mjenjač poslikat ću dad stignem.
na sto mislis na ovu rucicu ili na ona dva flaha, tj nosaca od necega?:scratch
Na ova prikolica definitivno nesta fali.e o ovim flahovima sam ja govorio,ko da na onoj prikolici nesto fali...
pozdrav forumaši..... evo moje šprice još nije gotova do kraja, treba poraditi na sitnim detaljima.....
pošto još radiš na detaljima evo malo drugoga mišljenja . Šprica je vjerojatno u redu za no za što je namijenjena . ne vidi se kuda idu crijeca na prednji kraj i ćemu služe . moguće da je razvod naprijed kod ruke , mislim da si malo previše čvrsto radio i da si mogao sa manje željeza a bićeti i malo nezgodno vaditi baćvu ako sve neće biti konstantno u sijeni jer će je sunce brzo uništiti i još neke sitnice koje bi je korigirao :
1. razmak je preveliki i trebalo bi ga smanjiti
2. baćva je plastićna i jako osjetljiva na udarce treba joj podnica
3. da nebi skakala bilo puna ili prazna treba je zategnuti na prazno sa gurtom
4. nadam se da imaš regulator pritiska ?
popravi što misliš i nezaboravi ofarbati pozdrav !!!
danot,za ovo ti ja imam sve doma al nemam vremena sad to slagat a ni volje posto je tak hladno... treba ti servo pumpa,po mogucnosti ovakva kakva je na trecoj slici jer ona u sebi vec ima posudu za ulje ,dvije lajtunge od pumpe do volanske glave i ovakva volanska glava najveca stvar kod ovog volana je napravit nosac za tu glavu,skratit ovu polugu il pripasat od tv-a i sloziti zubcanik za kontra rotaciju jer se ta glava vrti u kontra smjer od tv-a znaci- motas lijevo a on bi iso desno,al nije to neki problem rijesit,imam vise slika od toga...
kolko znam covjek za taj komplet trazi 2000kn sto nije jako puno a ak ides sam nabavljat kostat ce te dosta jeftinije...
to ti je od mercedesa 123 linije al kolko ja znam svi stariji mercedesi imaju takvu glavu volana i pumpu sa posudicom u sebi! ide ti oko 3dl unutra! mene su djelovi kostali 20eura,jedino ne mogu nigdje nac ova dva zubcanika cca fi 3 cm ...Kazes pumpa ima posudica za ulje u sebi, izgleda mi dosta malo, koliko ulje bi uslo u nju? Jel znas tacno od koji auto su bas oni djelova na slika sta sam postao?
Ja bi jedino dao pare za 2 zupcanike, glava i pumpa , nosace i poluga odradim sam, tokara ne bih platio, mislam da bi izaslo jako jeftino.
Kad bude gotov utovarac, nejverovatnije bih trebao i servo volan, zato i mi pala ova ideja, cini mi se najednostavnije resenije. Videcu, za sad motam u glavi kao bi to sve resio...