Ja sam novi na ovofm forumu
imam traktor T V 420 i zanima me da li postoji rotaciona kosa za njega
., lipi pozdrav forumašima i forumskim prijateljima!
., lipi pozdrav i dobro nam došal novi članu Kolega!., rotaciona kosa za traktora tomu tv-420 postoji!., treba je samo kupit!!!
., forumski prijatelju siniša!, iskrene čestitke za tvoj proizvod vinogradske prskalice!, bitno je da sve funkcionira, da je sve isprobano, još popravit eventualno kakove sitnice - nedostatke i more šprica u finiširanje - bojanje - šminkanje!!!
., forumski prijatelju vinogradnik tomo!., fala TI za pokeljene slikice pogonske prikolice., nadam se da će našim forumašima sada bit lakše skontat kako bi to sve trebalo izgljedat ča se tiče kardana i prenosa pogona!., budemo se dogovorili za neki drugi dan., ni problema!.-
., ej rodjo i prijatelju VranićD!, fala za one slikice traktora tome ča si prikeljil sa njuškala., traktor je stvarno očuvan i sa frezom ni preskup., a uz slikice oglasa ima i video., svaka čast gazdi traktorića!.-
., ej prijatelju moj forumski danot!., ovo ča si ti predložil hidraulični volan od osobnoga auta mrcedesa., to je dobra stvar., ovo sam dosta puta vidil ugradjeno na tomicami, kako na oni mali, tako isto i na ovim većim., odlično je funkcioniralo, ljudi - gazde prezadovoljni., čak se usudim i pisat bolje negoli orginal!.-
., lipi pozdrav svimi forumašima!, aj Bog!, čitamo se ...