Adis90
Član
- Tu od
- 3 Tra 2010
- Poruka
- 683
da mu nije puno to 130 ja sam sa 730 nosio 130cm i to mu je nekad bila puna kapa
Sad kad skinem zamajac kako da dodjem do semeringa jeli moram otvarat motor ili moze sa vana ?
Moras da izvadis nosac radilice(dole na slici), odvrni tih 6 sarafa 17mm i izvuci nosaca, samo pazi da ne izvuces radilicu jer bice zajebano, onda kad sklapas moze da namazes onaj silikon za pravenje brtve, sretno
bila slika
slikano iz unutrasnje strane
Jeli ovj plug iz domace radinosti ili fabricki,ja nemam plug pa bi mi odgovaro i ovakav na kacanje u tri tacke imam na traktoru vec napravljene poluge
Jeli ovj plug iz domace radinosti ili fabricki,ja nemam plug pa bi mi odgovaro i ovakav na kacanje u tri tacke imam na traktoru vec napravljene poluge
Joe, ja nikada nisam video ovakva freza u zivo, ali, zar ne bi trebalo i da su manji nozevi za razlika od obicna freza, ipak je nameneta za megjuredna obrada, unistila bi korovi...
Pozdravartyman:
evo tri slike ovdje, ostatak cu postaviti u temi o nama....u dogledno vrijeme
kolko si placo gume i koje su(proizvodjac)
neznam koliko pokriva noz,55cm minus povrsina koju hvataju dva noza i to bi bilo to ako sam dobro razumio sliku,a stace ti pa sad to ?
Znaš što mi je palo na pamet. U subotu sadim krumpir. Dao sam čovjeku da mi napravi zagrtač za krumpire. Napravio je, ali sutra moramo još nešto doraditi. Razmišljam tako danas dok sam bio u polju koja mi je alternativa ako zagrtač ne bude radio kako triba. Grablje su sigurna alternativa. Pade mi napamet dali bi valjalo nakon što napravim jarke i pomećem krumpire u njih, skinuti unutarnje nože, skiniti graničnik dubine i tako prijeći opet tim redom. Širina jarka u gornjem dijelu (najširem je oko 30 cm ) . Dali bi se tako smilo frezati? Dali bi se oštetili gomolji? Dali bi jarak bio dobro zatrpan?
Ljudi svaka cast, odradili ste predivan posao
ARNO i ZVALIJA HVALA PUNOrayer: