ARNO stvarno svaka čast na ovim informacijama i na trudu koji si pokazao ovo zadnje vrijeme od ovoga priručnika šta si nabavijo i slikica sa ovim tekstom a imaš ti još nešto sigurno ako ne već ćeš ti nešto pronaći još jednom svaka čast majstore.
evo danas malo bilo ciscenja snijega,uhvatio sam samo jednu sliku al vrjednu
Uploaded with ImageShack.us
., ej forumašu vridni naš ARNO!!!
., FALA!, fala TI doneba za ve slikice i za ovo štivo!
., fala dragome Bogu! da te mi ovdeka na forumu imamo!!!, da pokeljiš slikice za sve nas, pogotovo zame! ki sam zaljubljenik ti i takovi naši traktorićev!., ve slikice sa proizvodne trake dolazidu iz davne 1986. godine, kada je započela proizvodnja ovi mali žutića tv-420!, koga smo imali obitelj moja i ja!., eh te i takove godine!!!..., prijatelju ARNO!, daj kelji još ku slikicu da si filamo dušu pozitivnom energijom!.-
., aj Bog!., svaka TI čast i fala!, skidam ti kapu, onu PRAVU! onu LIČKU!...
Grofe moram te ispraviti TV-420 žute boje počela je proizvodnja 1984 (imao sam ga sam) ćak i možda 1983
Eh,
ja imam tomice od 1975 godine.
., TOČNO!., upravu si!., proizvodnja serije tv-420 počela je; 1983.godine!
., ali ovi sa slikice su iz proizvodnoga porcesa godine gospodnje kako sam i napisal?!; 1986., razlika je bila u; svijetlima prednjim, žmigavcima na zadnjim blatobranima, dodan je sat; ampermetar i radni, pojačan je nosač rezervoara hidraulike, ugradjen je drugačiji rezervoar nafte, tijelo volana - stup napravljen je duži, ugradjujedu se manji tegovi, stavljene su drugačije bravice i ključ za paljenje, postavljena su ona dva lipa prekidača za paljenje svijetala ko ča je imal nekada fićo, ugradjuje se bolje sjedalo,...
., eto samo toliko sitnica! ke život značidu!
., aj Bog!., fala ti za ispravku, ali ja sam baziral godinu proizvodnje na vu slikicu ča je vridni naš forumaš ARNO zakeljil!., sve jedno fala!.-
Jedna zica "-" spojis na masa, a druga "+" spois na brava tamo gde ima napon kada das kontakt,kad iskljucis kontakt ne treba da ima napon, izmeri instrumentom!
Dečki kako napraviti osovinu sa dvije bočne adapter ploče da sve bude fixno a u sredini da budu ležajevi?
Nešto sam počeo raditi produžetke i oslonce za prikolicu naslonjenu na tome (a ne na diffu) kako mi je objasnio kolega Bertolini
Radi se o osovini koja bi bila između kotača i rukavca tj onog tanjura pakne a između po dva ležaja lijevo i desno te na tim kučištima ležaja kutija prikolice a diff samo pričvršćen za to....
dakle bočni adapteri bi trebali biti fixirani za osovinu kako bi se prenjelo gibanje a na ležajima bi se sve vozilo.... no mući me kako to izvesti...
Eto slike: crveno su ležaji na kojima bi se sve vozilo...
Slika 2: zeleno je kućište diffa, crveno je novo što treba napraviti... s ležajima
Dečki, metalne struke može pomoć?
Grofe imaš pravo oko sitnica, ampermetar imao je i stariji TV od 1982 dalje a brojač motosati ima različijih godišta trenutačno imam TV-523 g 1987 koji ima a TV-420 g 1988 ga nema, pre dve godine došao mi pod ruku TV-523 g 1985 koji je isto imao brojač. Čini se da so u fabriki ugrađivali ono sto su trenutačno imali, šta ti misliš?
Kada već razgovarate o satovima ja na tomi 730 imam sat koji se nigdje ne spaja a radi nisam mogao vjerovati pa sam ga ogledao sa svih strana nebi li sta otkrio i nista jedino je rjašenje da radi na vibraciju.sat je njemački.ima li tko tako nešto?zvuči nevjerojatno no tako je.