sduspara
Član
- Tu od
- 30 Sij 2010
- Poruka
- 118
Epa to je samo moje mislenje
Ja blokada koristim mnogo malu, samo kada nemogu negde da se izvucem pa neophodna mi je blokada, ali u oranje NE, sekako da sam probao kako ide, ali to je samo malku bolje nego bez nju. Kod mene blokada se nevraca sama, neznam zasto:scratch, trebam ona poluga na rukavec da je povucem sa ruka, mozda zato sto ne koristim je stalno:scratch. Sajla sam podmazivao, mozda je opruga oslabela? Kod serija 800 to je i mnogo lakse kao sto radis ti, zato sto blokada je na noga, pa i nemozes je zaboraviti,ali na rucka na ostali serije i moglo bi. Osjet na volana:finga:!
Zasto sam rekao ono "posebno NE kod TV"?
Zato sto video sam jedan veci kineski traktor na prijatela, na covek ukljucuvala mu se sama blokada, i tako mu se ukljucila u voznja na asfalta, on okrece volan a traktor ide pravo, i tako vise puta dok nije otklonio kvar, a na traktora(diferencijal) nisto se nije dogodilo, ali kod TV neznam, nezelim niti da znam. TV ne voli greski.
Kad mi treba samo malo onda obracam pozornost, ali uvjek da orem sa ukljucena blokada se mislam da bi negde sjebao stvar
Pozdravartyman:
Ali o brazdi gume ne zapinju kao na asfaltu. A kakva je to brazda ako krivuda?! Ako traktor ide pravo, ne boj se blokade! Pri kraju je isključiš, i gotova priča.