ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Evo iz tominog uputstva o zamjeni filtera
Arno zahvaljujem na pomoci oko odzracivanja....sad je jos samo ostao problem sa onom malom gumicom...kamo s njom
Evo iz tominog uputstva o zamjeni filtera
Arno zahvaljujem na pomoci oko odzracivanja....sad je jos samo ostao problem sa onom malom gumicom...kamo s njom
Mislim da ide pod onaj centralni vijak ispod podložne aluminijske ili bakrene jer se zna desiti da ispod nje polako hlapi nafta , a ako ti nije potrebna onda zanemari jer je filter za više tipova traktora i možda ide pod neki odzraćni vijak na drugaćijem nosaću
hvala na dobrodošlici,znači po slici kako vidim skroz prema desnom točku.
Uploaded with ImageShack.us
pozdrav Marijane i dobro nam došao!
evo ovako mora biti prikopčan plug i tako stajati u brazdi
hvala na dobrodošlici,znači po slici kako vidim skroz prema desnom točku.
još jedno pitanje dvobrazni plug dali su jednako podešeni po visini i dali na isto jesto kopčamo stvarno sam potpuni neznalica u tome ispričavam se oko vas gnjavim.:gitarist:
dobrodosao Marijane!hvala na dobrodošlici,znači po slici kako vidim skroz prema desnom točku.
još jedno pitanje dvobrazni plug dali su jednako podešeni po visini i dali na isto jesto kopčamo stvarno sam potpuni neznalica u tome ispričavam se oko vas gnjavim.:gitarist:
imas pravo sad sam bolje pogleda i vidija znaći jedna rupa desno od centra traverze?:scratchdobrodosao Marijane!
nije prema desnome kotacu nego na sredini,tj,jednu rupu prema desno ako se ne varam jer kolko vidim Jozef ima traverzu za kopcanje prikljucaka zamaknutu prema lijevo,pogledaj si prema onim lancima koji dizu plug!
nije problem,samo ti pitaj,zato smo tu da jedni drugima pomognemo...
tak je bar kod mene i dobro radi!:supz:imas pravo sad sam bolje pogleda i vidija znaći jedna rupa desno od centra traverze?:scratch
tak je bar kod mene i dobro radi!:supz:
vrijedi li to i za dvobrazne plugove:scratch
ok sutra poslikam pa se javim,hvala i lipi pozdrav makedoniji i svim dobrim ljudimaAko je dvobrazdni plug od 10 cola vazi isto,kacis na ista rupa kako i jednobrazdni plug, a ako je 8, plug ide u desno za jedna rupa...
Evo slika od dvobrazdnjak od mog zemjaka @strongboyy, nece se ljutiti8)
tu se dobro vidi kako treba da ti je plug postaven, ali poslikaj i ti tvoi plugovi da ne bi lupali napamet
Pozdravartyman:
I još moraš uzeti u obzir nagib terena. Ako brazdu bacaš prema dolje, onda moraš plug kopčati više ulijevo, jer će ti inače brazda biti preuska. Isto tako, ako brazdu okrečeš prema gore, moraš ga kopčati više udesno, inače će ti brazda biti preširoka.ok sutra poslikam pa se javim,hvala i lipi pozdrav makedoniji i svim dobrim ljudima
evo još jedan alat kojeg nema u radioničkom priručniku ključ za stezanje matica na bolcnima sredine.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Možda ga nema zato što lići na obićan kljuć samo malo veći oblikom kao što nema ni garniture okastih nasadnih i ostalih standardnih kljućeva , a tamo su prikazani specijalni alati .