• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Re: TOMO VINKOVIĆ

Pozdrav joekiki pa vi budete napravili novog Tomicu.
Stvarno nemate sreće sa tim traktorom, gdje god nešo pogledate u kakvom je stanju uvijek naiđete na nekakvav kakav na tom sklopu. Nadam se skupa sa vama, da kad budeete ga kopletnog uredili da bude dugo išao bez ikakvih problema i kvarova. Možete nam reći kad budete gotovi sa svim poslovima na tom traktoru kolko ste novaca ukupno potrošili.
Još jedanput sve čestitke stvarno ste majstor za Tomice, mogli bi otvoriti privatan servis za TV.
_________________________________________________________________________________________________________
Pozdrav zbalija4!

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

joekiki nije to nista strasno, ima srece i u nesreci, rekli bi mudraci, zamisli da ti se to zdrobilo u sred posla, pa da se slomio kardan zbog toga......
samo nemoj da budes skrtica pa da nabijes kineske ili madjarske lezajeve, kupi SKF ili sl. 8)

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Joe
Nisi nam ništa pokazao šta si napravil sa pukotinom na zadnjem diferencialu.
Inače sve si sklopove koje si rastavio lepo ofarbao. Sad češ morat još motor i lim pa da bude ko nov. :D
Zima če bit još duga, volje ti imaš na pretek pa polako ideš dalje...

J

Jadranko

Guest

a jeee
a sta je ovo ljudi moji ???
di su one spike ja imam svog vec 25 godina i nista mu nisam radio do sada ( malo smjesno zar ne )
sve ovo ono tomo vinkovic THE BEST tracor of year 1978-2009
svi ga nesto hvale do neba a malo,, malo kuckaju cekicem po njemu??
ne kontam to je valjda normalno ili sta??
kad novi kupis dobijes cekic od 1kg kao standardnu opremu ili sta ??? :lol: :lol:

jao mislio da samo kinezi nevaljaju kako vi kazete a ono nije bas tako :scratch

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Jadranko kaže:

Moj komentar na ovo je da čovjek nema sreće sa tim traktorom,peh jr peh.
Ja imam tv 730s od 1998 g. , 3 sam vlasnik. Kad sam ga kupio imao je nekih 1400 -1500 Rh. Kroz tih 10 godina moto sat se popeo na 4000 Rh i nisam imao nikakvih problema za sad samo sam mjenjao ulje u motoru, filtre ulja i filter goriva.
Ja mislim i siguran sam u to da je TV daleko bolji traktor od nekih tamo kineza što se tiče kvalitete izrade.
Primjera radi tu kod mene u selu je jedan čovjek kupio novi Eurowolf i za jednu godinu je bio sav u koroziji koda je star valjda 50 godina. Ja mislim kako su tek napravili mjenjač imotor, kad traktor nema nikakvu antikorozivnu zaštitu na limariji, bloku motora i mjenjaču??!

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
He he he ,,,Jadranko - dobro ti je zapažanje...
To je traktor zvani - Tomo vinković...sa 5 skrijanih ležaja...i on je išao, i radio...!!!
Kad je crko peti ležaj,,,onda sam primetio nešto sumljivo...da nešto nevalja!!!
Znači imaš 4 ležaja raspadnuta(nazovi ležajem)... i kad crkne peti, tek se onda nešto čuje,,,,,,,, a ide!!!
Mašina prava..!Gas do daske,,,kolji ga , a on ide...i ide...to ti je Perpetum Mobile!!!
Pozdrav Joe! :mrgreen:

G

GROF

Guest

Jadranko kaže:
a jeee
a sta je ovo ljudi moji ???
di su one spike ja imam svog vec 25 godina i nista mu nisam radio do sada ( malo smjesno zar ne )
sve ovo ono tomo vinkovic THE BEST tracor of year 1978-2009
svi ga nesto hvale do neba a malo,, malo kuckaju cekicem po njemu??
ne kontam to je valjda normalno ili sta??
kad novi kupis dobijes cekic od 1kg kao standardnu opremu ili sta ??? :lol: :lol:

poštovanje jadranko!!!

...ma lipo te je za čitat!.,
sakrivali mi, sakrivali ove kvarove traktora tome otebe., ma sakrivali ko zmija noge., i eto ti ga na, /...vidi mare vraga!.../., pa JADRANKO nas najde!?., da čovik nepoveruje..., neka, neka., ma ni jadranko mogal vidit sve kvare na traktoru tomi!., a još da mu pokažemo ča se more sve polomit., pa kako se samo lako moredu prevrnut!..., ča bi on onda rekal?., bože! dragi ča bi pomislil?...

...kada ovo pročitadu KINEZI!., pogotovo kadi su pofaljeni njiovi oridjidji traktorčići - TRAKTORČINE!., dobiće naš jadranko njiovo državljanstvo na dar., a ako to vidi i tvornica traktorčića., dobiš i jedan traktorčić na DAR!!!...šala mala..., ma neka si ti nam živ i zdrav JADRANKO!., kada sa vidimo!, častim sa cugom., ma legendaran si!!!

BOG!., ČITAMO SE...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Ma ljudi šta je ovo? Ovo se produžava več u treču temu. A šta to? Pa svađanje oko kineza i tome. Pustimo to sad iza sebe barem u našoj omiljenoj temi Tomo Vinković i pričajmo o TVjima a ne o kinezima. Možemo se svađat o kinezima tamo gde se to započelo, a ovde nemojmo nasest provokacijama.

G

GROF

Guest

poštovanje firemanpeter!!!

veliki pozdrav iz snigom zatrpane i smrznute like u isto takovu sloveniju dragom prijatelju sa foruma!., nadasve vridnom, pedantnom, ..., ma nima svadje, ma ovo je samo naše GLASNO razmišljanje i fala!!!

bog!., pozdrav u sloveniju i čitamo se...

Posljednje uređivanje:
J

Jadranko

Guest

bravo GROFE svaka cast.
ma ovdje se nitko ne svadja samo se malo zezamo.
iliti glasno razmisljamo,pa boze moj svako svoga konja voli tako da o tome netrbamo puno raspravljati.
ja onako iz zezancije malo se salim dosadno mi pa reko jel.....

pozzz vatrogascu samu :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Pa znam ja tebe, Jadranko. Pa ne samo ja, pa i Grof i svi ostali, da nas malo zezaš :D sa tim kinezima.
Tebi malo dosadno što se ne priča o tvom voljenom konju pa ajmo kod konkurence da jih malo... :lol:
Trebaš nam bacit kost tamo u onoj temi- kinezi, pa čemo opet raspravljat. A opet če toma pobjedit :lol: :mrgreen:

A ne ljutim se ja na tebe nikako pošto znam da ti je dosadno, pošto nema nikakvih problema sa kinezima :D
Nemoj mi zamirit moram se i ja malo pošalit.

Neka ti Bog da puno zdravlja i sreče :!:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
Više nesmem ni kazati, da sam našao nešto skrijano,,,jadranko će me zezati...he he he :lol: :lol: :lol:
Ma šalim se...sve je to glasno razmišljanje...a šta bi mi...nije sve idealno...moramo se malo i zezati!!!
Šta misilte o ovom plastičnom prstenu u kardanu...ima jedan napuknut,mislim da nemože ispasti? Lufta u krstacima nema!Ja ću ga tako vratiti,nebih rekao da je nešto strašno,ako ga dobro budem mazao - mislim da neće moći ući prljavština i prašina!
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Konačno...nema više ležajeva,,,sve je izmenjano! Polako sklapanje i farbanje...
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Pozdrav Joe! :mrgreen:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

joekiki kaže:
Pozdrav svima!
Više nesmem ni kazati, da sam našao nešto skrijano,,,jadranko će me zezati...he he he :lol: :lol: :lol:
Ma šalim se...sve je to glasno razmišljanje...a šta bi mi...nije sve idealno...moramo se malo i zezati!!!
Šta misilte o ovom plastičnom prstenu u kardanu...ima jedan napuknut,mislim da nemože ispasti? Lufta u krstacima nema!Ja ću ga tako vratiti,nebih rekao da je nešto strašno,ako ga dobro budem mazao - mislim da neće moći ući prljavština i prašina!
Obrisan neispravan link.
:roll: eh da si mi blizi....imam tih dijelova kardana dvije kutije, (pro)dao bih ti jeftino taj gumeni prsten 8)
nisam siguran hoce li ispasti iglice ako nema tog prstena :scratch provjeri nekako, ili cu ja ako ne zaboravim sutra, mada se foruma sjetim tek kad skinem kombinezon :mrgreen: ......uostalom potrazi negdje taj kriz od lade, dimenzije su priblizne ali to ne smeta ako je guma u pitanju

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

joekiki kad ga složite stroj će biti ko nov iz tvornice.
Svaka čat stvaro je ljpo vidjeti kad je nešto ponovno ofarbano.
Kako sam već rekao tamo neki kinez se nemože pariti sa Tv, a što Jadrako malo zeza nečemo mu odmah zamjeriti.
Tu smo onako svi da razmjenimo miljena, znanja, spoznaje i naravno malo šale na nečiji račun! :lol:
Samo napred sa završetkom remonta da što prije čujemo dojmove sa probnod rada i vožnje!
Pozdrav zbalija4!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Svaki dan nešto napraviš, vidim. Napredak. Ljepo izgleda :D
A onaj prsten, hm, ako ne promjeniš, barem zaljepi sa sekundnim.

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav...
Gde smeš kazati da imaš dve kutije rezervnih delova...ako čuje jadranko...ima da nas zeza za Tomu ,,,he he :lol: :lol:
Proverit ću malo detaljnije krst,,,ajd kad je već napolje!!!
Pozdrav Joe!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Pa znaš da je Jadranko alergičan na Tomu. On bi ga zakonom zabranio. :lol:
Samo da nam ne zamjeri. :| :scratch

Ako krst ima lufta i još puknut prsten onda nema šta, treba promjeniti.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

joekiki kaže:
Pozdrav...
Gde smeš kazati da imaš dve kutije rezervnih delova...ako čuje jadranko...ima da nas zeza za Tomu ,,,he he :lol: :lol:
Proverit ću malo detaljnije krst,,,ajd kad je već napolje!!!
Pozdrav Joe!
dvije kutije samo dijelova kardana, a gdje su blokovi motora, radilice, zamajci, korpe kvacila, kucista mjenjaca, srednji trapovi......tj. nekoliko traktora u dijelovima koji su kupljeni na licitaciji na kg jer su se vlasnici grdno pokajali kad su ih kupili te ih sto prije dali na prodaju :lol:
ovo je naravno velika sala

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Pozdrav edisko, nemojte iznositi ovakve šale na račun Tv Jadrako, a i možda mnogi drugi će stvarno misliti da Tomice ništa nevaljaju!

Posljednje uređivanje od moderatora:

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

Mislio sam da su imt, ursus i slični poluproizvodi loši kad se rastave, ali ovo...

Svaka čast na trudu, treba uvest reputaciju na forum, ti bi bio Džek!!!!

Sad kad ga složiš, ima da radi i radi, nego što je s motorom, koliko ima sati? Predpostavljam ako je sve ostalo ovako dotrajalo da ni motor nije nešto, ili se varam?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh