Pozdrav svima!
Nema veze sa TV al da pitam...
Naime trebam preseći pa zavarivati oko diferencijala, ulje ispušteno, al naravno da je ostalo još unutar pitaj boga koliko...a ne rastavlja mi se ceo sklop:scratch
Dali smem seći i variti, hoće li se ulje upaliti?
Ili moram sve rasturiti oprati, pa onda raditi?:scratchpozzz joe!:weedman:
Moguče je,funkcionira odlično i veoma jednostavna montaža.pitanje za sve da li je moguce na tv 523 ugraditi hidrulicni volan i ako neko ima iskustva neka napise
Pozdrav svima, evo neka slika od mene:
http://imageshack.us/photo/my-images/98/image022jv.jpg/
Pozdravartyman:
Pozdrav svima!
Nema veze sa TV al da pitam...
Naime trebam preseći pa zavarivati oko diferencijala, ulje ispušteno, al naravno da je ostalo još unutar pitaj boga koliko...a ne rastavlja mi se ceo sklop:scratch
Dali smem seći i variti, hoće li se ulje upaliti?
Ili moram sve rasturiti oprati, pa onda raditi?:scratch
pozzz joe!:weedman:
Ponavljam pitanje , nije li jednostavnije uzeti neki reduktor od BMW ili Opela gdje nema piljenja i trganja dihtunga sve je zgodije i kompaktno sam treba potražiti ,,,,,,,,,,,,, napraviti prihvate i vozi , ako se slomi nađeš drugi na otpadu zamjeniš i pići.
Pozdrav svima!
Pokušavam napraviti roto malčer za TV od diferencijala Lade...
Upravu ste,,,bolje to rastaviti, da posle nebude dodatnih poslova.
Ja sam bio protiv rastavljanja, jedino zbod dihtunga, jer znam da ću ga pokidati... a kad treba novi da iskrojim, bolje me tucite!:madmana:
Radije bi pretovario 10kubika drva-popio gajbu piva, nego krojio nov dihtung-i pijuckao sokiće...
Nije 5, nego mi je trebalo čak 10 minuta da izvadim diferencijal...i naravno pokidao dihtung:lol:
Hvala na savetima...
pozzz joe!
:mrgreen:
A koliko to može izdržati recimo pogon tomicu 732 i malčer sa propelerom 120 cm širine? Da li to izdrži? Leteći? Lete i razlete? Da li to ima netko i da li koristi već duže vrijeme?
Ponavljam pitanje , nije li jednostavnije uzeti neki reduktor od BMW ili Opela gdje nema piljenja i trganja dihtunga sve je zgodije i kompaktno sam treba potražiti ,,,,,,,,,,,,, napraviti prihvate i vozi , ako se slomi nađeš drugi na otpadu zamjeniš i pići.
vec smo mi to ponovo sve sastavili i sad hocemo malo voziti da vidimo hoce li se ista promijeniti ali sada kvacilo nema nikakvu funkciju-ne radi....pokusavali smo na silu cupati sa lancanim flasincugom ali nije islo nemam ideju kako sada da to razvalimo...
Negde sam video oglas ovih dana, da se prodaje TV te serije, neispravan motor(čitaj - crko), za 1000eura...prodaje on još 3 traktora TV, tak da izgleda on biznisuje sa tim stvarima i ima previše delova...al nemogu naći oglas, možda bi i popustio samo za blok i deklu menjača?dragi forumaši!!!
potreban mi je blok i poklopac mjenjača za tv-521!!! dali itko ima pojma gdje da to polovno nabavim ipak je novi malo preskup 3000 kn u massivi!!!
Pozdrav.
JOE evo i ideja.
www.pik.ba/artikal/1264957/bocni-tarup/[/url]
Joe
Znači samogradnja je tu , dokumentiraj ti to nama kad budeš radijo.
Ima na forumu tema o tim malčerima, ljudili su ih gradili i rade sa njima, pa valjda če i tebi radit. Vjerovatno češ ti kosit vočnjak, onaj tvoj koji je sređen picikato i nema trave visoke od 1m i više nego je ona niska. Tako predpostavljam da neče bit nekih velikih opterečenja pa če da ti služi malčer duži period.
Sretno ti sa radovim i nadam se tvojih slika.