Još jednom. razletio mi jedan del na prijenosu, zato treban "mala i velika viljuška". obe izgladata kao potkova. takav je naslov u katalogu.
tomo vinkovič je ljetnik 73 i ima 18 KM, motor je pasqali.
bolje?
Pozdrav Darjan!
Kako ti je bilo več rečeno, pitaj u Agomehaniku Kranj. Ako ti je težko objasnit njima za koji se dio radi, imaju oni katalog pa jim reci broj.
Arno
Nemoj se ljutiti na čovjeka ako loše priča vaš jezik. Vidi se da je barem nešto probao govorit kako treba ali... ima da se još malo nauči
I da Arno, trebal se prvo predstaviti pa onda želje...
Inače pohvale na tvom trudu, na izboljšanju ručica. Samo ti idi i radi dalje, mislim na još koje izboljšanje.
u prethodnim postovima sam opisao problem set lamela korpa ... i rastavljanja traktora... evo par slicica i naravno problem rijesen....
Nisi nama napisal kako ste izčupali motor iz traktora?
Inače drago mi je da ste uspjeli
...imam problem sa menjacom. Prilikom menjanja brzina cuje se krcanje i ne moze lako da se ubaci u brzinu iako sam menjao i sajlu od kvacila i stelovao... a i u radu dolazi do trzanja kao da negde peskace zupcanik, to se javlja u skoro svim stepenima prenosa...Hvala unapred
Krčenje menjača uzrukuje loše odvajanje kvačila. Provjeri zatik, ono što je zabijeno kroz polugu kod motora. Najbolje da ga izbiješ van iz poluge pa tako provjeriš.
U unutrašnjosti je još jedan zatik kroz polugu koja fura druk ležaj, do njega se može samo ako se skine motor.
Tako prvo sve dobro provjeri, od pedale do motora. Nadam se da je tu greška inače...traktor na pola.
Onaj drugi problem- trzanje traktora u vožnji, to mi miriše na pohaban ključ u menjaču. Opet traktor na pola :madmana:
samo da vam kazem,danas kupio na otpadu oriđiđi tanjurace tj drljace za malog tomeka
...lijep pozdrav prijateljima Grofu,Firemanpetru,Mrgi,Danot-u,jozefu i svim ostalim ljubiteljima tomeka i slicnih traktorica
Pozdrav i tebi prijatelju medimurec, nek ti dobro služe tanjurače. A znam da češ ih ti posložit kako treba
Zbalija!
Pozdrav prijatelju, vidim radi ti okretač i kosa. Sve sređeno i popravljeno kako treba. Vidim stalno se radi nešto kod tebe. Aj sretno ti!
Joekiki
Opa, več se nešto tokarilo na difu, priribnice... i kontalo :scratch pa podešavalo se neke visine pa da stoji taj malčer kako treba.
Samo ti uslikaj radove jer mi je zanimljivo! Pozz "druže" :mrgreen: i sretno sa radovima!
Edosoko
Popunijo, popravijo, dopunijo si spisak traktora i njihovih značajnosti (dobrih i loših) kako treba. I pišeš savete koji su uvijek dobri!
Pozdrav tebi u Gračanicu.