pozdrav! evo slikice obnovljenih tanjuraca...
http://imageshack.us/photo/my-images/714/imag0408h.jpg/
ARNO, promaknuo mi je tvog rad, jednostavno al funkcionalno resenje.
A ne pricas kakav se to prikljucak sprema, vidim je prikopcan na traktoru:mrgreen:
Je istina je , sprema se novi prikljućak , u stvari u samom radu toga prikjlućka sam se sjetio koliko se žderem kod ukljućivanja kardana ( saginjanja ) tesam to odlućio rješiti kratkim postupkom a onda i prestale dvije rućice i što je bitno stvar hoda:gitarist::gitarist:
A što se tiće onoga prikjlućka koji se vidi , početak gradnje bušilice za zemlju to jest rupa za stupce i sadnju voćaka:weedman::weedman::weedman:
Pozdrav svima!
nemojte da se smejete...al
verujte, i meni je smešno...:lol:
Pozdrav , radovi napreduju i to je uredu imase vremena pa se radi . Smješno , i nije ako je kome neka sam proba pa više neće biti samo nastavi jedino pošto sam i sam radio bih malo prokomentirao ,: primjedba je već bila na posmak i ja se sa njom slažem , bez obzira što je i malo šira od tomice posmak ne može škoditijre je uvijek problem uz ograde i nasade i bočnog izbacivanja nikad dovoljno , bilo bi dobro napraviti a ako neće trebati neće se koristiti , samim time što se kosi uz nešto prvi dio kosilice je potrebno zaobliti to jest navariti nešto kružno ili pod 45 stupnjeva da ako dođeš do nekog stupa ili voćke da se sama izbaci a ne da direktno udara , lanac izgleda dosta jak i to je u redu iako sam pristalica sajle i u nju više vjerujem , kutija je četvrtasta što mislim da je nekvalitetnije rješenje ali obzirom da je na tomi smatram to boljim rješenjem jer će lakše raditi , noževe bi ti preporućio u obliku slova Z jer se lako vrte oko svoje osii manje zapinju jedino što mi se stvarno ne sviđa su prvi kotačići jer su uski , pod poklopcem i ne mogu se štelati na dubinu košnje , na zadnji kraj vjerojatno ide valjak a za osovinu pripaši plastićnu vodovodnu cijev tako kada se podere samo odrežeš drugi komad da ne moraš ponovo tokariti , pozdrav razmotri i radi:gitarist::gitarist::gitarist:
medimurec, pa to je nova tanjiraca,odlicna, jel moze neka slika od rad, nikad je nisam video u rad