firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
U pravu si, ralica je Gorenc koja je montirana na mom traktoru. Dimenzija koja te zanima je 370 mm, od zavara do zavara na vanjskoj strani poluge kako si i sam odznačijo na sliki.
s obzirom u kakvom je stanju i da je 730......tesko :roll:
pa ako ga zna u dusu zasto se raspitujes na forumu?
U pravu si, ralica je Gorenc koja je montirana na mom traktoru. Dimenzija koja te zanima je 370 mm, od zavara do zavara na vanjskoj strani poluge kako si i sam odznačijo na sliki.
Evo ljeka tvojoj boli ,
http://www.moto-vinkovic.hr/?p=p_21&sName=traktor-dio&PHPSESSID=8221c8268314e86812ce44b5f324e53a
A što se tiće malčera ako novac nije problem mislim da je stvar u redu a sve zavisi koliko visoku i gustu travu ćeš malčati , :roll::|
konacno da i ja predstavim moju makinu
Nije tu samo tomo ima i lijepa tomina prikolica , očuvana ili uređena ?:gitarist:
konacno da i ja predstavim moju makinu
Dobra je vaša makina, lijepo izgleda, čini se očuvan :finga:. Stavite još slikica da bolje vidimo makinu i prikolicu :arrow:.
e diferencijal nismo varili :mrgreen:, tanjirasti kad otpusti brzo ocvika vijke i izgubis pogon na tom mostu, a nema gdje da landara, drze ga lezajevi i kuciste
moze li mi netko reci koje su cijene auspuha za tomicu
Nazovi Primu ili Masivu Bjelovar pa ćeš znati sve:|:rolfer:
jel isti ko u labina ss?
to vise nije to ali sta da se radi, kad naleti povoljno blok kupit, zamijenit i miran
do sad ih je otac zavario najmanje pet, otprilike na istom mjestu pucaju, ali ovaj nije htio, koristio elektrode kao i uvijek do sad (E NiFe Cl), aparat dobar.....da nebi puno mudrovali sa raznim elektrodama (jer ni njihova cijena nije bas zanemariva), odnio covjeku koji vari samo sivi liv.....mada se meni ne svidja, jednostavno mi ne izgleda fino spojeno, slike su se pomutile pa se ne vidi bas najbolje
eh kasnije mi je sinulo da je trebalo mozda da vari u kratkim intervalima, to nismo probali
e diferencijal nismo varili :mrgreen:, tanjirasti kad otpusti brzo ocvika vijke i izgubis pogon na tom mostu, a nema gdje da landara, drze ga lezajevi i kuciste