zverinicatv
Član
- Tu od
- 30 Tra 2011
- Poruka
- 42
moze li mi netko reci koje su cijene auspuha za tomicu
Pozdrav
U Agromehaniki Kranj je cijena auspuha za tomicu 60 €.
Ne zmišljajImate li kakav savjet u vezi toga ?
Ne zmišljaj
Pozdrav svima,
interesira me ugradnja prednje roto kosilice za TV730.
Osim što kotači ne ugaze travu kao kod kosilice koja je montirana odozada,
ima li ikakvih drugih razloga zbog koje bi prednja bila bolja od zadnje ?
Isto tako jednom mi je netko u razgovoru napomenuo da prednji priključci
koji se priključuju direktno na remenicu radilice
loše djeluju na radilicu i da je onda puno veća šansa da imam problema sa motorom.
Imate li kakav savjet u vezi toga ?
ja bi radije prepravio tu koja se zakaca iza da ide pored nego naprijed, uostalom ko te nagovori da kupis tu iza
Pozdrav svima,
interesira me ugradnja prednje roto kosilice za TV730.
Osim što kotači ne ugaze travu kao kod kosilice koja je montirana odozada,
ima li ikakvih drugih razloga zbog koje bi prednja bila bolja od zadnje ?
Isto tako jednom mi je netko u razgovoru napomenuo da prednji priključci
koji se priključuju direktno na remenicu radilice
loše djeluju na radilicu i da je onda puno veća šansa da imam problema sa motorom.
Imate li kakav savjet u vezi toga ?
Prolem je jer počne lagano padati ....rayer:Molim vas pomoć!!!! radi se o hidraulici na tomici ja bez problema dignem drljacu...i hidraulika drži cca 5min i pocme lagano padati sta je tu problem gumice ili???? hvala puno!!!
Molim vas pomoć!!!! radi se o hidraulici na tomici ja bez problema dignem drljacu...i hidraulika drži cca 5min i pocme lagano padati sta je tu problem gumice ili???? hvala puno!!!
Stari moj niko tu ništa ne zna , znaju samo srat i filozofirati o nečemu kaj su vidjeli na slikama .Ne razumijem ovaj odgovor ?
Meni je normalno da prije bilo kakvog ulaganja razmišljam o prednostima ili nedostacima.
Pogotovo što vidim da ovdje ima ljudi koji godinama imaju ovakve strojeve,
i znaju puno iz prakse.
To nije ništa , curenje sam naveo kao primjer , ako curi na spoju poslje svakog pada priključka mora negdje biti lokva ulja .ja sam primjetio naprjed na rezervaru da je uvjek masan ko da negdje pušta ulje
Stari moj niko tu ništa ne zna , znaju samo srat i filozofirati o nečemu kaj su vidjeli na slikama .
I nitko ti neće biti iskren i reči " ne žmišljaj" kao ovaj u nekom gore postu .
Pozdrav Puknuti
Dobro si kazao kako se daje izjave o popravcima i izradi novih dijelova kako o ovoj temi izradi prednjeg kardana za Tomo Vinković.
Kad bi bio interes forumaša bi neko ko je blizu Prime mogao ,da dobije podatke o kardanu na prednjem delu koji je namontiran na komunalnem traktoru TV.
Budimo složniji i fleksibilniji.
Kupujem frezo več upotrebljeno za tomota TV 420 širine 1000 mm.
Ako ima ko javite cijeno i gde se može podignuti.