ne na vađenje nego na humke mislim kako radite??
Pozdrav svima!
Šta podrazumevaš pod "nagrćete"? jel misliš na vađenje krompira?
Evo pripasan malčer, i paše kako sam planirao...uffff već sam bio preplašen
Ostalo je još izrada, rotirajućeg dela, pa proba...
Za sad će ići ovako na kruti kardan, a ako TV preživi - posle će se kemija nešto oko lakseg rada, proklizavanja, sigurnosti....itd
pozzz joe!:mrgreen:
Bravo Joekiki. Majstore si!
Nije lako nešto napravit po svojoj glavi ali tebi to dobro ide.
Još da vidim kako si zamislijo nož. A što se tiče kardana, nemoj da te izgura u rupu na kraju parcele. Nači češ ti volje da to središ samo da se počne kosit.
Ajde, sretno u radovima, da odradiš još taj nož pa da vidimo testiranje.
Pozdrav svima!
Evo pripasan malčer, i paše kako sam planirao...uffff već sam bio preplašen
Ostalo je još izrada, rotirajućeg dela, pa proba...
Za sad će ići ovako na kruti kardan, a ako TV preživi - posle će se kemija nešto oko lakseg rada, proklizavanja, sigurnosti....itd
pozzz joe!:mrgreen:
za pocetak... davno me nije bilo, mada pratim redovno forum
Joe, skidam kapu sa tarup-malcer!
odlicno uradjen posao!!!
A što kod tebe višak novaca ili iznenadno sranje ???????????:toimonster:
to si radio generalku na kojem TV-u, i ako nije tajna kolko dođu djelovi za to, znači posao ne računam?
nije generalka... samo skoro. tv 419 je u igri. posao je moj, a delovi oko 230 eura sa masinskom obradom. prelistaj malo nazad, videces sta sam radio sa ovim cudovistem.:supz:
pozdrav!!!
Pozdrav prijatelju jesi ti na viskiju ili mljeku nešto mi se čini da nisi u ravnoteži ! šala , glavno da si ti sredio makinu a euri nisu bitni ipak je to oldtajmer rayer:iznenadno sra nje. To je bilo jos u martu, samo mi je telefon bio pokvaren, sad je stigao kuci i mogu da koljem slike.
sabotirao si mu dušu kolko vidim po zadnjim slikama
:finga::finga::finga::finga:
Pozdrav prijatelju jesi ti na viskiju ili mljeku nešto mi se čini da nisi u ravnoteži ! šala , glavno da si ti sredio makinu a euri nisu bitni ipak je to oldtajmer rayer:
Zagorec, a na ravnom, ravnica a traktor s duplom vučom... :gitarist: