to sto radi za HITTNER vrlo malo govori, hitner ima mnogo mirnije motore, s manje vibracija u odnosu na Lombardinijev jednocilindras
upravo zbog pucanja sam pitao za ojacanje (armaturu) unutra.....
jos jedno pitanje; poliester ili plastika?
ako i nema metala unutra, najmanji problem je napraviti kostur od flaha koji bi nosio sve, spoj sa nosacem naprijed i stezanje za rezervoar.....da plastika dodje preko kao maska, zakucana pop-nitnama
gledajuci dizajn ove haube mislim da bi se ovakva dala izvesti od lima, u kucnoj radinosti naravno
mozemo mi ovdje naklapati do besvijesti sa argumentima za i protiv.......najjaci argument bi bio od nekog ko je vec kupio i montirao ovako nesto
., moje mišljenje u svezi ovi plastični - poliester hauba - pokrova motora.-
., traktorići hittner!, imadu ovakove plastične haube - pokrove motora ko i prima!., kada se radi o tri, dva ili sa jednim celindrom motora., znači, postoji jedna serija TI mali traktorića ki imadu motore lombardini - kopiju, kopiju ku dela jedna od firmi iz R.Srbije, znači isti oni motorov ko nekada., ljudi se nisu baš tužili da bi hauba - pokrov motora pucal od vibracije ili slično.,
., iste te takove ili slične plastične - poliester haube - pokrovi motora, ugradjujedu se puno na reparirane traktore., puno privatnih servisnih radiona - majstora ugradjuje., ponašadu se super i na ovim takozvanim malim jednocelindrašnim motorima - traktorićima.-
Tv je 522, godina 81
zanima me koliko "smije" biti luft u sredini, tj kad stavim mast u sredinu s mazaicom i nadrukam do kraja i stanem na papuče od traktora (gdje noge stoje) i cukam gore dolje lufta nem, mežutim nakon cca 10-15 minuta rada taj "luft" se stvori i onda zucka gore dolje, kao da masti nestane. E sad me zanima koliki taj luft smije biti i u čem je problem, budući kao da mast nestane iznutra ?
hvala
., luft - zrak u sredini traktorića mora bit "mali" i nesmi se klimat., koliko je to u mm /milimetrima?/, neznam točno., ALI znam da mora bit "mali" - skoro pa neosjetan.-
., aj Bog!, čitamo se ...