B
BAGERISTA
Guest
Minimalizam, ko u ruskom sputniku...bitno da je tipka "rabotat" i "njet rabotat":rolfer:
To je dosta ....ča če ti viš od tega....:lol::lol::lol:
Minimalizam, ko u ruskom sputniku...bitno da je tipka "rabotat" i "njet rabotat":rolfer:
Prije svega novima želim dobro došlicu!
antimon77 što se tiče varenje, ne znam koliko je isplativo jer
je to sve slomljeno, nije napuklo i sl.
Rađe traži rabljene dijelove od serije 400/500 i 700
po oglasnicima, samo presložiš i to je to.
Kućišta odgovaraju, izuzevši sredine i rukavaca i
prije svega raspitaj se kod policije za brojeve šasije, tj. ukucavanje novih!!
pozdrav svima!
@samir 732 & @antimon77 dobro nam došli!
auuuu,@antimon77 - šta su mu radili da je pokrijan na sve strane?
jednostavno za nepoverovati, da se može tako pokrijati kućišta i dekle.
al šta je tu je, nema nazad...treba sad izmudrovati najbezbolnije rešenje, da se TV dovede u funkcionalno stanje. Jeste da 1000e nije neka lova za takav traktor, ali u ovakom stanju...hmmm
Pa zašto si uopšte obavljao trgovinu na neviđeno???
Pa nije na doslovno neviđeno bile su par fotki tek da se prepozna da je uopće traktor a ne avion ... )), heheh šalim se naravno , čovjek je objasnio u kakvom je stanju vjerovao sam na riječ što je danas rijetkost a opet mogu reći da se možda i nismo shvatili oko nekih djelova i oštećenja ali to je danas tako ( tko ne riskira taj i ne profitira )... možda smo pričali samo o oštećenjima predjeg kućišta ... a na kraju ima tu svega pomalo u pitanju je i zadnje ( koje se možda uspije srediti ) pa treba piksirati zglob što bi bilo za očekivati na svakom novo-kupljenom ... i tako eto za sad još neki nedostaci nekih šarafića .. sajli .. sve u svemu mislim da je to ok za početak ... ima posla to sigurno ali svatko zna svoje , neznam kako drugi misle ali 1000e za tomu 30ks mislim da je u redu pa da je u bilo kakvom stanju vrijedi dat još ako se malo kužiš u šarafanje možeš ga dobrano utegnit , već da dam 3 - 3,5 za kao ispravno a da opet budem nezadovoljan te nanovo uložim još par stoja ...
..a de mi reci jeli znaš kak se kreću djelovi tamo kod vas za tomicu jasu li skuplji / jeftiniji već u hr ...šta misliš jeli bi ja mogao tamo naći negdje polovnih djelova za mog ....
Prodaj ga na dijelove, izvadices 3-4 puta vise nego sto si ga platio.pozdrav svima!
@samir 732 & @antimon77 dobro nam došli!
auuuu,@antimon77 - šta su mu radili da je pokrijan na sve strane?
jednostavno za nepoverovati, da se može tako pokrijati kućišta i dekle.
al šta je tu je, nema nazad...treba sad izmudrovati najbezbolnije rešenje, da se TV dovede u funkcionalno stanje. Jeste da 1000e nije neka lova za takav traktor, ali u ovakom stanju...hmmm
Pa zašto si uopšte obavljao trgovinu na neviđeno???
Pa nije na doslovno neviđeno bile su par fotki tek da se prepozna da je uopće traktor a ne avion ... )), heheh šalim se naravno , čovjek je objasnio u kakvom je stanju vjerovao sam na riječ što je danas rijetkost a opet mogu reći da se možda i nismo shvatili oko nekih djelova i oštećenja ali to je danas tako ( tko ne riskira taj i ne profitira )... možda smo pričali samo o oštećenjima predjeg kućišta ... a na kraju ima tu svega pomalo u pitanju je i zadnje ( koje se možda uspije srediti ) pa treba piksirati zglob što bi bilo za očekivati na svakom novo-kupljenom ... i tako eto za sad još neki nedostaci nekih šarafića .. sajli .. sve u svemu mislim da je to ok za početak ... ima posla to sigurno ali svatko zna svoje , neznam kako drugi misle ali 1000e za tomu 30ks mislim da je u redu pa da je u bilo kakvom stanju vrijedi dat još ako se malo kužiš u šarafanje možeš ga dobrano utegnit , već da dam 3 - 3,5 za kao ispravno a da opet budem nezadovoljan te nanovo uložim još par stoja ...
..a de mi reci jeli znaš kak se kreću djelovi tamo kod vas za tomicu jasu li skuplji / jeftiniji već u hr ...šta misliš jeli bi ja mogao tamo naći negdje polovnih djelova za mog ....
pa onda kupi si drugi TV
Prodaj ga na dijelove, izvadices 3-4 puta vise nego sto si ga platio.
pa onda kupi si drugi TV
..hehe dobar si .. evo dam ti ga za 3 , da nebi bilo puno 4 , pa ga ti onda prodaji na djelove ... :supz:
Tv je 522, godina 81
zanima me koliko "smije" biti luft u sredini, tj kad stavim mast u sredinu s mazaicom i nadrukam do kraja i stanem na papuče od traktora (gdje noge stoje) i cukam gore dolje lufta nem, mežutim nakon cca 10-15 minuta rada taj "luft" se stvori i onda zucka gore dolje, kao da masti nestane. E sad me zanima koliki taj luft smije biti i u čem je problem, budući kao da mast nestane iznutra ?
hvala
., luft - zrak u sredini traktorića mora bit "mali" i nesmi se klimat., koliko je to u mm /milimetrima?/, neznam točno., ALI znam da mora bit "mali" - skoro pa neosjetan.-
.
Postoji nekoliko načina ..koji te zanima ?znam da se taj "luft može reparirati, stoga bih molio nekoga tko je to možda radio da mi objasni točan postupak što je sve točno i potrebno napraviti
hvala
lp
..hehe dobar si .. evo dam ti ga za 3 , da nebi bilo puno 4 , pa ga ti onda prodaji na djelove ... :supz:
Za 3 kod nama uzimam 731S
Postoji nekoliko načina ..koji te zanima ?
1. kupi novo
2. navari -obradi
3. obradi - ubaci puškicu
4. kompozitni matrijal
5. baci to sve i napravi pošteno ..prije starog iskoristi kao uzorak
6 . keramika
7. karbon
8 .njuškalo ..eto opet smo na njuškalu:rolfer:
Ako baš moram birati odabirem pod rednim brojem 2
kao da postoji i neki način s tokarenjem prstena i ubacivanjem unutra.?!?
to je pod rednim brojem 3 :rolfer:Ako baš moram birati odabirem pod rednim brojem 2
kao da postoji i neki način s tokarenjem prstena i ubacivanjem unutra.?!?
Danas je moj Tomek dobio nove cipele. Kad je skinuo stare, izgledao je ovako
Danas je moj Tomek dobio nove cipele. Kad je skinuo stare, izgledao je ovako
[Malo poslije izgledao je ovako:
[
Naročito veseli kad na gumi možeš vidjeti ovo:
( koji mu je vrag da su slike legle?)
Cijena im je 450 kn po komadu, proizvođač Trayal.