to je tarup. imas slike nekoliko stranice unazad. Resen je kako je resen problem sa gumama. Nekako je vulkanizer stavio ove sire gume. Sutra ocekujem brzu postu, da mi donese reducir za kardan a posle glavna proba!
to je tarup. imas slike nekoliko stranice unazad. Resen je kako je resen problem sa gumama. Nekako je vulkanizer stavio ove sire gume. Sutra ocekujem brzu postu, da mi donese reducir za kardan a posle glavna proba!
Od freze ne mož ništa jer se presporo vrti ..tako kaže teorija ....Kad gledam ovo sa malčerom napravljenim od sipovog berača kukuruza,
pada mi nešto na pamet, lupit ću sada nadam se da se nećete smijati.
Da li bi bilo moguće na klasični sistem od freze za tomu,
skinuti fiksne noževe,
pa napraviti prihvat noža samo na jedan vijak tako da se klate kao i ovi noževi ?
Odozada napraviti dva manja kotača kojima se može podešavati visina,
tako da se može podesiti da nož ne udara u zemlju,
ili da struže po zemlji tek nešto malo.
Zanima me kako će se ovaj stroj sa slike gore pokazati u radu.
Pretpostavljam da on može malčirati ne samo kukuruzovinu,
nego i zapuštenije površine.
Ima li netko sa foruma uopće kakav malčer koji radi na ovaj princip
noževa koji se klate,
pa ako može napisati kako se ponaša u radu ?
Pozdrav
Od freze ne mož ništa jer se presporo vrti ..tako kaže teorija ....
Okretaji ovise o promjeru bubnja u ovom slučaju vanjskog ruba noža .A ima li negdje kakav podatak koliki bi okvirno trebao biti broj okretaja takvih noževa koji se klate ?
Okretaji ovise o promjeru bubnja u ovom slučaju vanjskog ruba noža .
Dakle obodna brzina mora biti oko 50 m/sec.
I baš me tjeraš da ne gledam policijsku akademiju 6 po 100putnije to malo puno?:scratch
nije da se razumem u takve stvari, nit imam iskustva, al mi se čini da je preveliko?
možda i grešim...:scratch
ja bi bio najsretniji ako bi našo jednog 521 za nekih 15000 kuna bez priključka ali ono u donekle dobrom stanju a može i 420