Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,086
e odlično ja bi volio nač ali trenutno nema...čekam,pa sma mislio dok čekam da skupim par savjeta
e odlično ja bi volio nač ali trenutno nema...čekam,pa sma mislio dok čekam da skupim par savjeta
Nazalost reducir jos nije stigao.... ali zato imam neke video zapise od juce
http://www.youtube.com/watch?v=zuIVlK9ebpg
Crvena prima, tu nekaj ne štima :scratch
stigao je danas....samo sam ja kasno stigao kuci sa posla. Pao je mrak.
Kod mene nema cile mile, mora da radi i da uradi.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
100 eura je kostalo, na tiketi pise made in hr, prima
pozdrav!!!
Hvala na dobrodošlici, mnogo sam toga pronašao ali ono što mene zanima toga nema.Naime imam sljedeči problem,imam tomu 419 iotraga na polugama hidraulike lanci mi nisu usklađeni tj. jedan je duži a drugi kraći ,broj karika je isti ali su različiti lanci pa mi nosač sa rupama stoji na krivo ,e sad mene zanima koliki je razmak od rupe do rupe između gornje i donje poluge.ako nije teško da mi netko izmjeri ,,,unaprijed hvala
Zašto ti je jedan duži od drugoga?..kaj se desilo lancima?Hvala na brzom odgovoru ,......ali još sam u nedoumici po kojem lancu da mjerim i ako fulam par cm nema li to kakve veze za normalan rad sa plugom
stisni kariku koja je prevelika da ti profil stoji ravno .vjerojatno se lanac produžil od nekog teretea , manje vjerojatno da se ovaj drugi stisnul u pranjupa lanci imaju isti broj karika ali karike nisu iste veličine