tomo420
Član
- Tu od
- 20 Sij 2011
- Poruka
- 710
Serija 400/500 i 700 podiže 350 kg,
(po papirima)
Zašto onda u uputama piše da je maksimalna sila podizanja 7 kN?
Serija 400/500 i 700 podiže 350 kg,
(po papirima)
ja sam sa svojim 821 digo 900 kg sam bojal se da mi se ne digne napred pa seli dvoje na haubu i bilo ok
vodovodni priključak na 150 bara ..pa jesi ti normalan?
a šrapnele ?..mene su učili do 60 bara
E prijatelju ja ti vjerujem da si podigao 900kg , o čemu se tu radi što si dizao ( moželi se ponoviti pa da poslikaš ) ? ja to sa svojim ne bih mogao , evo danas sam baš išao malo iskontrolirati njegove mogućnosti ( tv 822 ) te sam i nešto poslikao a rezultati izgledaju ovako
betonska cijev (tehnobeton) 1250/1000 mm tezina 890 kg bilo potrebno dic 15-ak cm slike nece biti jer bunar napravljen ! :rolleyess:
E prijatelju ja ti vjerujem da si podigao 900kg , o čemu se tu radi što si dizao ( moželi se ponoviti pa da poslikaš ) ? ja to sa svojim ne bih mogao , evo danas sam baš išao malo iskontrolirati njegove mogućnosti ( tv 822 ) te sam i nešto poslikao a rezultati izgledaju ovako
betonska cijev (tehnobeton) 1250/1000 mm tezina 890 kg bilo potrebno dic 15-ak cm slike nece biti jer bunar napravljen ! :rolleyess:
Ako tako kažeš nema razloga ne vjerovati , :rolleyess:
dragi forumski prijatelji dajte mi recite mene malo zajebava hidraulika kad npr zakacim drljacu pocima mi hidraulika lagano padati do cega je neznam gdje se nalazi filter za hidrauliku ? hvala zivjeli sto godina!
Ako tako kažeš nema razloga ne vjerovati , :rolleyess:
pogle si tehnobeton stranu imas katalog s tezinama galanterije :lol: osim ak oni nisu krivo napisali ! pozz
nisam primjetio al cu pogledati....kako se filter vadi? hvala :weedman:filter ti je u rezervaru a pusta ti vjerovatno na ventilu ili ti curi negdje crijevo ili na samom cilindru ili na spoju negdje !
cekaj te ljudi ovo mi je novo........ koliko moze onda moj tv 420 podici na krajevima orginalnog vagira na slovo p..... ja nisam mogao vjerovati da podize samo 350kg,a sa njim sam u sumi dizao ogromne komade,kad zategnem hidrauliku dize prednji kraj,mada sad nije kao sto je bila ali i sad dize dosta dobroo...
ARNO daj reci imam motor 30 ks u ponudi dali bi to mogo staviti na ovu staru sasiju 800 ili je kod jacih motora pojacana sasija i kompletna mehanika ???
pogle si tehnobeton stranu imas katalog s tezinama galanterije :lol: osim ak oni nisu krivo napisali ! pozz
Nisam mislio ništa loše , ali bez obzira na sve teško mi je shvatiti da tomo može toliko podići , opet kažem zašto ne vjerovati , možda čujemo iskustva i drugih forumaša , istina to je smo podizna moć a ono što sam rekao i ranije 200 kg u radu ako želimo sačuvati sva četri kotaća na tlu rayer:
ARNO daj reci imam motor 30 ks u ponudi dali bi to mogo staviti na ovu staru sasiju 800 ili je kod jacih motora pojacana sasija i kompletna mehanika ???
Izvini al to ti ne znam , ali če se vjerojatno javiti neko ko zna :rolleyess:
Šasija na svim TV serije 800 je jednaka u mm,
izuzevši rukavce koji imaju u sebi mjesto za dodatan ležaj i zupčanik redukcije,
a i ima razlike u prijenosu kod ulaza snage motora u mjenjači,
inače motor se dade namontirati uz odgovarajuću među ploču...
a sta je to??? :scratch