• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
pa ako toliko freza košta nije ni zlo jer labinova freza košta isto toliko

evo danas sused kupio za 3500 kn ali nozevi su skroz poderani koliko vidio a sto se tice mehanickoga djela bumo vidli cim kupi nozeve :lol:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Da krenem od Arna,dakle ima istine sta ti kažeš...ali ja cu ga skroz prepravit prilagodit sebi,zato sam gledo da dam sta manje pa cu ga ja lako popravit...nije to problem imam ja puno mehaničara u mojoj obitelji

MTD..čuj tamo je on i moram ić po njega posalji broj na PP pa bi se mogli nać na piću

edosko...hvala na lijepim željama,neznam vidit cu naravno bit ćete obavještavani,sada i ja dolazim u klub...tomo vinkovića,=))

a sta se tiče oglasa...daleko je...a kažem ti priključci mi nisu biti jer imam od koga posudit a postepeno cu kupit i svoje,za sada mi je dosta traktor..

Prijatelju razmišljaj ovako , daleko ? za dva i po sata si tamo ! pogledaj i odlući ! na njemu je koliko vidim sve orginal osim što je uništeno svjetla i možda neke sitnice , akumulator se ljepo vidi vjerojatno i radi , arnjevi orginal ,altrnator orginal , gume izgledaju dobro , volan orginal , očuvanost dobra vjerojatno nije prefarbavan a što je isto bitno mislim da je i vlasnik stvarno vlasnik , 18000 kn a kaže da će se još i dogovoriti kolika ti je razlika ? samu frezu nećeš naći ispod 3000 kn plus plug a pitaj se gdje ćeš je naći u kakvom stanju i koliko ćeš još potrošiti na putovanje i traženje ? a traktor bez prikljućaka ??? ma znam svi su presretni kada će ti posuđivati , a ti dok ne popizdiš :mad::rolfer::mad::finga:

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
Prijatelju razmišljaj ovako , daleko ? za dva i po sata si tamo ! pogledaj i odlući ! na njemu je koliko vidim sve orginal osim što je uništeno svjetla i možda neke sitnice , akumulator se ljepo vidi vjerojatno i radi , arnjevi orginal ,altrnator orginal , gume izgledaju dobro , volan orginal , očuvanost dobra vjerojatno nije prefarbavan a što je isto bitno mislim da je i vlasnik stvarno vlasnik , 18000 kn a kaže da će se još i dogovoriti kolika ti je razlika ? samu frezu nećeš naći ispod 3000 kn plus plug a pitaj se gdje ćeš je naći u kakvom stanju i koliko ćeš još potrošiti na putovanje i traženje ? a traktor bez prikljućaka ??? ma znam svi su presretni kada će ti posuđivati , a ti dok ne popizdiš :mad::rolfer::mad::finga:

ali nije jos samo to nek mu nesto pukne ili se strga pa ima da ga kamenuju ! ipak sve je to staro a pogotovo kod tebe ima kamenja :lol: znaci ima da je vec sve na pola u ... shvacas tockice !

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
ali nije jos samo to nek mu nesto pukne ili se strga pa ima da ga kamenuju ! ipak sve je to staro a pogotovo kod tebe ima kamenja :lol: znaci ima da je vec sve na pola u ... shvacas tockice !

Vjerojatno misliš na posuđene prikljućke :blackeye

Samir_732

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
240
vece gume su mac s dvije ostrice, ali s produzecima, ovako ne znam kako ce se ponasat.....u trecoj ce mu uvijek falit snage :roll:
volan je tvornicki, mada ni od TAM-a nije promasaj

ako sam dobro vidio @samir_732 ga ima na svom TV-u[/QUOTE]

da i umeneje na tomi tamov volan

Prilozi

• moj tomo 732.jpg
    moj tomo 732.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 229

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
Ima na krku freza za TV koliko očeš...Ja osobno znam od koga cu je već kupit tako da nije problem...a do onda cu posuđivat nisu priključci problem...

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Ima na krku freza za TV koliko očeš...Ja osobno znam od koga cu je već kupit tako da nije problem...a do onda cu posuđivat nisu priključci problem...

A ča reć - SRETNA KUPNJA I PUNO RADNI SATI BEZ KVARA - :drinkers:

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
ovako imam tomicu i zanima me bili mogo s njim preorati jednu njivu koja nije rađena nekih 25g nisam nikad oro takvo nesto pa pitam!!!!!!!

Samir_732

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
240
Pozdrav svima

Et i ja sam postavi svoj video sa imenom Tomo Vinkovic 732 vlazno tlo

mozete pogladat na yutub:lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Pozdrav svima

Et i ja sam postavi svoj video sa imenom Tomo Vinkovic 732 vlazno tlo

mozete pogladat na yutub:lol:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=i_8olj6gSdc[/YT]

Da malo pomognem;)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
sta nebi pomoglo da si uzeo zalet pa prošo na brzinu na labincu koji sam imo je puno puta tako prošlo

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
da jer ima pogonsku prikolicu,htjeo sam to napisat ali pošto više nisam vlasnik....jbg...moram hvalit vinkoviće

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh