brane30
Član
- Tu od
- 9 Velj 2011
- Poruka
- 533
hahahha frajer se nesto sjebo :weedman:
pa koja bi bila onda cena da ne gibam slovencima ?
hahahha frajer se nesto sjebo :weedman:
Ovo i mene zanimadrugovi i drugarice ljep vam pozdrav sta se radi BRANE tebi su rekli svi komplet zupcanici 2500kn ......a zna li netko od vas koliko kosta blok mjenjača onaj sta se skida ??
tako je prijatelju moj je varen pa znas kak je u mehanici svaka dlaka smeta :weedman: msm on radi al to nije to,,,,,,,,,,,, BRANE cini mi se to previse za ta dva velika zupcanika rayer:Ovo i mene zanima
tako je prijatelju moj je varen pa znas kak je u mehanici svaka dlaka smeta :weedman: msm on radi al to nije to,,,,,,,,,,,, BRANE cini mi se to previse za ta dva velika zupcanika rayer:
jesi pito u masive koliko kosta??i meni je to previse pa zato i idem u sloveniju onda bum jos sutra prije puta ponovo zval da vidim kaj je s tom cijenom
jesi pito u masive koliko kosta??
dali ti znas cijenu kucista mjenjačanisam budem sad uzel broj bum pital sutra
dali ti znas cijenu kucista mjenjača
ja mislim da je isti nisam 100% siguranbum pital sutra samo neznam jesu svi isti od 800 serije i drugi ili ima neka razlika
gdje ga ima za kupit i kolko kosta?
:rolleyess: pa i ja sam, onaj iglicasti, vanjska kosuljica sa iglicama se ubaci u zupcanik a unutrasnja ide na vretenasti
da surta pem za sloveniju posto ovi mi u primi rekli 2500 kn za zupcanik 3 brzine i zupcanik kardana e da lageri su ok sam mi fali rolica jedna na lageru
Dečki, koliko vrijedi kompletni 420 u trošnom i lošem stanju, s motorom koji hoće zapaliti, stajal vani jedno 20 godina? Bez zadnjih blatobrana, akumulatora, instalacije, relativno dobrom limarijom, ćelavim gumama, razj... bolcnima i sredinom, popukanim šarafima otraga oko kardana?
Treba do šarafa širom prije upotrebe.
Ah da, ima rolbar :mrgreen:
bili prodavao neki dio s njega?Dečki, koliko vrijedi kompletni 420 u trošnom i lošem stanju, s motorom koji hoće zapaliti, stajal vani jedno 20 godina? Bez zadnjih blatobrana, akumulatora, instalacije, relativno dobrom limarijom, ćelavim gumama, razj... bolcnima i sredinom, popukanim šarafima otraga oko kardana?
Dečki, koliko vrijedi kompletni 420 u trošnom i lošem stanju, s motorom koji hoće zapaliti, stajal vani jedno 20 godina? Bez zadnjih blatobrana, akumulatora, instalacije, relativno dobrom limarijom, ćelavim gumama, razj... bolcnima i sredinom, popukanim šarafima otraga oko kardana?
Ma našel sam jednoga za 5t kn, pa mi je to malo puno, obzirom na stanje kakav je. Zanima me koliko bi još koštalo da se dovede u red, a la Fireman@ZJ malo je nezahvalno vrsit procjenu na osnovu tvojih zapazanja....ipak pare su u pitanju
u najgorem slucaju moze za dijelove, svako malo neko trazi deklo ili blok mjenjaca (potrazi malo cijene)....sad sve zavisi za koje pare ga mozes dobit, sto hrdjaviji to jeftiniji, samo vise posla, ali zima je pred tobom
ispravan motor i papiri vrijede najmanje pola, ako moze manje nije na odmet :weedman:
molim te objasni kakve veze ima sredina i stanje mjenjaca i motora?
ako nemožeš i neznaš sve sam napraviti bježi od toga jer to je rupa bez dna
@ZJ malo je nezahvalno vrsit procjenu na osnovu tvojih zapazanja....ipak pare su u pitanju
u najgorem slucaju moze za dijelove, svako malo neko trazi deklo ili blok mjenjaca (potrazi malo cijene)....sad sve zavisi za koje pare ga mozes dobit, sto hrdjaviji to jeftiniji, samo vise posla, ali zima je pred tobom
ispravan motor i papiri vrijede najmanje pola, ako moze manje nije na odmet :weedman:
molim te objasni kakve veze ima sredina i stanje mjenjaca i motora?