Ma našel sam jednoga za 5t kn, pa mi je to malo puno, obzirom na stanje kakav je. Zanima me koliko bi još koštalo da se dovede u red, a la Fireman
Papire, naravno, nema, a i netrebaju mi. Nebi ionak išel na cestu. Jedino zato da mogu dokazati da nije ukraden.
Trebal bi mi jedan mali za kositi tam kam nemrem s velikima, a još bi ga i suzil.
Ovo "a la Fireman" je komplimentKoliko bi koštalo u parama teško je reči. I da je slika tu težko je procjenit jer se ne vidi sve, pogotovo što je još unutra.
Inače da se dovede u red kao što ti kažeš "ala fireman", tu je bilo više rada nego para. A koliko rada? Nisam si brojio sate i bolje da ih nisam. :rolleyess:
Eto, ako mi za zamijeniš za Labinca 14ks, imaš gaNo pa otkrij nama kako doći do tog traktora, ima nas koji bi to uzeli, ako ništa za dijelove vrijedi.
ZJ si trazi tomicu, hoho, ostaje nam da jos puknuti ubedimo.............
i meni je to previse pa zato i idem u sloveniju onda bum jos sutra prije puta ponovo zval da vidim kaj je s tom cijenom
tako je prijatelju moj je varen pa znas kak je u mehanici svaka dlaka smeta :weedman: msm on radi al to nije to,,,,,,,,,,,, BRANE cini mi se to previse za ta dva velika zupcanika rayer:
Pozdrav svima....
Kad smo kod oranje evo i od meni neki slikani materijal:
Tu je bio zasejano sa persin, navalila ga travutina pa se oralo, , visina oko 50cm gusca trava:
ZJ si trazi tomicu, hoho, ostaje nam da jos puknuti ubedimo.............
pozdrav svima
Malo smo radili danas
Jednostavno, kupim ga i onda "ključ za ključ" :finga:Ne kužim, nisi kupio a mijenjao bi :rolfer::rolfer::rolfer:. Labinac je prodan, ali bit će ih još koliko ti srce želi.
Da li je problem rješen , ako nije javite se na pp danas sam naletio kod jednog majstora da ima neki djelova pa možda se nešto rješi :gitarist:
Mislim da je ovaj put :x MAJSTOR SJEBO :x STVAR to se nebi smjelo dogoditi nakon popravka , da li su djelovi iz slovenije ili domaći ???tomo bio popravljen i sad je ponovo cijeli rastavljen :lol:
nakon 2 sata rada raspali se svi lageri
Mislim da je ovaj put :x MAJSTOR SJEBO :x STVAR to se nebi smjelo dogoditi nakon popravka , da li su djelovi iz slovenije ili domaći ???
iz slovenije mislim da je kriva starost nekih djelova da trebalo sve zameniti a tak i bu sutra
:finga:
Zbog starosti NE bi sve riknulo u jednom trenutku , ili nije bilo podmazano , ili u ekscentru , ili distance nisu imale dovoljno lufta , i stari djelovi voze pa se ne raspadaju u jednom trenutku a kada je bilo rastavljeno i to se pregleda i zamjeni prema potrebi ,,,,,,,,majstor je zakazao :vragek:
ah bilo sve u zurbi radeno nije se niti gledalo kak spada
Brane30,
gdje si kupio dijelove,ja planiram krajem mjeseca otvorit svog tomeka i zamjeniti kaj ne valja,pa da okvirno znam gdje potraziti i koliko krznenih kunica da pripremim
hvala
LP