Ja vjerujem da je MWM ali to ne mogu za sigurno tvrdit. Ovakvi se TV mogu nači u Portugalskoj, Španiji... Tamo su se i radili ti motori.
Tu ispod su slike tih traktora u živo, jednaki ovome što ga stavijo Zbalija.
., lip pozdrav svim forumašima., poseban pozdrav prijateljima zbaliji i firemanpetru!...
., interesantna verzija motora, nis ovakovoga još do sada vidil., ALI ni čudo kad su traktore bez motora izvozili širom svita., čak je bilo naši stručnjaka - mehaničara - inžinjera po vani - po svitu, ki su onda na same šasije ugradjivali - pripasivali razno - razne motore., dečki fala VAM za lipe sličice! ...
., aj Bog!, čitamo se ...
., narode moj! - preponosni vlasnici - ljubitelji traktora tome!., evo još par sličic odmene u nadi DA budedu kome malo pomogle oko volana kaj se pripasuje od mercedesa., sličice su od mog prijatelja!., - frende fala TI!.-
E GROFE , fala ti za ove slikice , od silnih VOLAN majstore od nIkoga nike pomoći oko invertera , svi nešto prićaju , znaju ali kada se dođe do nekoih detaljnijih pitanja onda jednostavno nestanu ako možda ima još nešto od slika molim te postavi da vide svi koji bi ga radili , a ujedno da se i malo :rolleyess: žderu :blackeye oni koji skrivaju potrebne informacije a i vjerojatno misle samo kako bi zaradili i preko foruma :rolleyess:
., narode moj! - preponosni vlasnici - ljubitelji traktora tome!., evo još par sličic odmene u nadi DA budedu kome malo pomogle oko volana kaj se pripasuje od mercedesa., sličice su od mog prijatelja!., - frende fala TI!.-
E GROFE , fala ti za ove slikice , od silnih VOLAN majstore od nIkoga nike pomoći oko invertera , svi nešto prićaju , znaju ali kada se dođe do nekoih detaljnijih pitanja onda jednostavno nestanu ako možda ima još nešto od slika molim te postavi da vide svi koji bi ga radili , a ujedno da se i malo :rolleyess: žderu :blackeye oni koji skrivaju potrebne informacije a i vjerojatno misle samo kako bi zaradili i preko foruma :rolleyess:
., fala TI moj ARNO!., ma biće još sličic., moramo ponovo napravit slikanje., znaš mene., pol uspim uz moju ženicu pokeljit., a druga polovica završi Bog! dragi smao zna kadi???.-
., e DA., smao da još jedamput ponovim., NETREBA ATESTA!., atest samo treba za novi proizvodni ciklus - progam., kada je u pitanju PRAVNA OSOBA, znači, razno - razne firme.-
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
odveze nam traktore iz BiH :weedman:
N plaši se Edo u BiH nema šta nema, a ako i nema ima da ima.:shock:
zar nisu u đeku 3 kontakta?
Kad gledamo u taj đek sa zadnje strane alta onda imamo ljevi kontakt , jedan ravno i jedan desno .U "đeku" jesu 3 kontakta, ali postoje samo 2 žice van iz "đeka". Pokišao sam čisto i s žicom pipkati jednu po jednu al se ništa ne događa svejedno!
Kad gledamo u taj đek sa zadnje strane alta onda imamo ljevi kontakt , jedan ravno i jedan desno .
U kojem su žice odnosno kojeg nema ?
Daj skiciraj ili slikaj ?
Ako gledamo ovu sliku onda:Evo slika....naravno gledano odostraga...
http://imageshack.us/photo/my-images/714/imag0101u.jpg/
Ako gledamo ovu sliku onda:
žica ljevo mora na + pol preko kontakt brave
A žica desno mora preko kontrolne žaruljice .