Bog Grofe!
Hvala za pozdrave i hoču samo da ti uzvratim pozdrave prijatelju moj Hrvatski!
Nemam ni ja problema u vašoj zemlji kad god putujem po njoj i uvijek slobodno uživam u vašem prekrasnom moru.
Da nebi samo spamali temu pa stavljam slike izboljšanja koje se napravilo pre neko vrijeme. Napravil sam ovu kuku za kopčanje auto prikolice. Može se kopčat u dve visine a kad se ona ne treba onda joj je mjesto na onoj bolcni desno pa da je pri ruci za drugi put.
., lip TI pozdrav zajednički i naš PRAVI prijatelju forumski firemanPETRE!!!
., svaka TI čast i fala za izvaredne sličice, fenomenalna izboljšanja, isto tako i ovo izboljšanje za čistu peticu ko i uvik!, izvaredno! ...
rayer: ...
., moram još i ovo dodat., evo u mojoj staroj i pustoj Liki - Jezerani!, vo čudo od tehnike 21. veka dela ko blesavo i sav slikani, te video materijal vidim super sa 5 S!!!!! ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
... :scratch a slike su OK ovo zamućenje mi se čini kao namjerno da se ne vidi tablica , ipak slika ide u javnost
., lip pozdrav svim ljubiteljima traktora tome i onim ki tek postanedu LJUBIMCI! ...
., pozdrav prijatelju ARNO!, ni mi jasno ča oćeš reć - pisat sa ovim; ipak slike idedu u javnost???., nerazumim, kakove veze ima registarska pločica sa javnosti., nerazumim zač se neko boji slikat da ga ki vidi???., OPROSTITE, ni mi nimalo to jasno? ... :!: ... ., pogotovo kad živimo u svijetu "veliki" informacija - znanja - spoznaja ili se ja možda varam?., ONO, kada bi trebali znat sve?, MI znamo jakooo malo ili niš? ... :mrgreen: ...
., evo, recimo moji slikic, mene!, ovako malog i ružnog sa mojim "malim" i nevaljalim traktorićem tomom - PRIMOM - Hrvatskim "džon-dirom" ima na 100000-ća sličica i video uradaka., koga smeta?, neka me negljeda, more se navuć na traktora "tomu!" ili postat vako ružan i zločest ko JA!!! 8) ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
., p.s., edo!, edo-legendo!, pa normalno da kotebe sve normalno otvara., pa TI mladiću imaš tisuću prednosti jer si čovik u najbolji godina i nisi još spoznal - upoznal?, sve prednosti uopće življenja!, pa bila to i ta TVOJA predivna Bosan & Hercegovina! sa predivni Narodi! ...