Pozdrav svima!
ti tomo vinkovici ko da su od repe napravljeni
Da znaš...kad god posumnjaš na nešto, i otvoriš...imaš šta videti!
Al nije baš da su od repe...:roll:al nisu ni daleko...:lol:
Jes imaš pravo malo su mehki..
Kod mene kažu sa tvrdim zna i budala, majstor je onaj koji zna sa mekim.:twisted:
hehehe...hvala ti!
znači, ja sam budala...
Al ko priznaje,,,pola mu se oprašta...:lol:
sve super, samo ne vidim nove vijke....da nebi bilo yebatanja na sve strane kad bude trebalo ustimat pracne....ili :drinkers: i sve moze
Kad sam bolje pogledao,,, ni ja nevidim nove vijke...i upitam se zašto?:scratch
Jutros pre odlaska na posao, odvijem vijke sa korpe,,, i sve mi je bilo jasno!No coment!
Hvala na kritikama...:supz:
Naručeni i novi vijci...
artyman:
svakih koliko mjenjate ulje u motoru?? i svakih koliko mjenjate filter ulja? HVALA!!
Ja menjam jednom godišnje, i to u jesen pred oranje!
Filter ulja, svake druge godine!
A ulje u filteru zraka...moram priznati, da to vađenje ulja, ribanje, čišćenje, i dolivanje čistog ulja mi dođe najteže, neznam zašto, al mi je nešto naj naj smaranje...
Tako da kad se setim, i dobre sam volje odradim i to...2-3 puta godišnje, kad znam da će da praši i u dupe!
Kako je izašao motor dole pošto su ripne- žljebovi poderani, jel bilo zajebancije?
Kakvi su bili znakovi da ne valja kuplung?
Koji si novi kuplung nabavijo, Ruen ili...?
Očeš i ovaj put napraviti test tvrdoče, mislim za spojničku?
Nisam znao da se mogu nove capice- žabice pojedinačno nabaviti.
Sretno ti sa radovima Joe!
Motor je skliznuo na klocne kao puter...bez ikakvih problema!
Znam na šta ciljaš - dal je bilo čupanja kao kod @tv732...al na svu sreću nije trebala teška mehanizacija...
Što se tiče naznaka, moj kuplung me jebava od dana kad sam ga kupio(2005), al sam uvek dotezivao na sajli, i mislio da je rešen problem...al se više nije moglo dotegnuti...i manipulisati ručicama menjača i reduktora bez krčanja!
Hehehe...test tvrdoće, još se sećaš toga...
, na to sad i nisam ni mislio, mada nebi bilo loše uporediti...čisto ono da vidim...a boga mi ima i razloga, jer se ovaj zgužvao kao plastelin.
A novi je "Ruen"
Hvala...
pozzz joe!