joekiki
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Lis 2008
- Poruka
- 1,318
Pozdrav svima!
@Todi
Nemoj sad ti raskupusati ponovo, na proste činioce, samo zato što sam ja rekao...al u principu ni nemožeš ostaviti tako da krči...
Po meni je to problem najverovatnije, isti simptomi, još TV818...mislim da je i godište 91...
i još nešto: dok je bila skinuta dekla, ta osovina se dosta drmala i ovisila prema dole...al sam mislio da je to zbog njene dužine...sve dok nisam izvukao vani, nisam naslućivao ništa...
@petre - pa tako sam nešto i ja pokušavao merkati, al mi nije išlo od ruke...
odustao sam, i batalio štelovanje
možda je to zbog nedelje...:scratch danas se neradi ništa...
probam sutra, možde me i krene posao...
uglavnom hvala na pomoći
@edo - eto tebi posla...:lol:
1100 stranica jedva je spomenut servo volan, a sad u zadnjih mesec dana...ohohooo,,, samo se prepravlja!
Čak sam i bezecovao jedan servo 123 (kolega ima mečku, pa oće ga na odpad odvući), možda se i ja nakanim kad tad za preradu...
pozzz joe!
@Todi
Nemoj sad ti raskupusati ponovo, na proste činioce, samo zato što sam ja rekao...al u principu ni nemožeš ostaviti tako da krči...
Po meni je to problem najverovatnije, isti simptomi, još TV818...mislim da je i godište 91...
i još nešto: dok je bila skinuta dekla, ta osovina se dosta drmala i ovisila prema dole...al sam mislio da je to zbog njene dužine...sve dok nisam izvukao vani, nisam naslućivao ništa...
@petre - pa tako sam nešto i ja pokušavao merkati, al mi nije išlo od ruke...
odustao sam, i batalio štelovanje
možda je to zbog nedelje...:scratch danas se neradi ništa...
probam sutra, možde me i krene posao...
uglavnom hvala na pomoći
@edo - eto tebi posla...:lol:
1100 stranica jedva je spomenut servo volan, a sad u zadnjih mesec dana...ohohooo,,, samo se prepravlja!
Čak sam i bezecovao jedan servo 123 (kolega ima mečku, pa oće ga na odpad odvući), možda se i ja nakanim kad tad za preradu...
pozzz joe!