A da izvineš Edo koji je stabilniji kad poguraš.onako od oka....mozda ovaj prvi ima manju visinu dizanja
A da izvineš Edo koji je stabilniji kad poguraš.
Što bi rekli moji,( ko porineš).
Ama ljudi gdje su noviteti:
Dali je bolji rad 1 ili 2. Koje su prednosti i mane?
Molim komentare.Sve za tomicu :roll:
sduspara
nije lose,svidja mi see,dobro si to odradio,jedino mi se nesvidja sto si ram zavario direkt za zastitnim ram kartera,to bi moglo vremenom popucati,jer traktor ima velike vibracije...
Kolika je visina dizanja? kakav je odziv hidraulike??
Inace je jako napravljeno,tomo to nemoze polomiti,u moje daske je dosta tanji materijal pa sa malo paznje je nemoze poderat..
., lip pozdrav mojim forumašima i forumskim prijateljima!, kako starim?, svakako i NOVIM!...
., pozdrav NOVI forumašu dbolfek1!, generacijo moja!., dobro nam došal, svakako najiskrenije čestitke za vrhunski izgljed traktora tome!, vrhunski izradjen servo volan za istog., moj osobni rešpekt i naklon do poda.-
., pozdrav NOVI forumašu susjed!, dobro nam došal., javi se ča god da TI treba., biće mi čast i zadovoljstvo ako mogu pomoć oko prednje ralice?.-
., pozdrav NOVI forumašu poštar mirko!, dobro nam došal., javi se ča god da TI treba., biće mi čast i zadovoljsto ako TI mogu pomoć oko traktora tome!.-
., forumski priajtelju matrix123456!, ralica skemijana za deset!, moj rešpekt!, služi svrhi, sve bolje od lopatanja! ...
., forumski priajtelju ssucur!, ove poluge ča si kupil u AGT-eu!?, iste su ko i moje - odlične su!., odma da TI odgovorim u svezi ovog zadnjeg utovarača za trakotra tomu!., obadva su dobri i solidni., ALI, nepreporučavam niti jednog., niti jedna verzija ovakovi utovarača za taktorć tomu nisu dobri., odgovor je NE!., tome bi ga spigal., ALI, pojebale bi se sve komponente zadnje hidraulike, /... od polug, do pucanja ušic - prihvata poluga na zadnjim rukavcima, do piganja celindra hidraulike i pucanja creva,... /., opasno za prevrnut do gornje granice.-
., forumski prijatelju sduspara!., pofale - pohvale za dobro odradjenu ralicu!., svaka čast i fala mladiću, neka dugo i dobro služi!!! ...
., forumski priajtelju stefanmkd!, ja se jako veselim snigu!, iako mu sa vremenom na vrime jezem mamicu.- ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
.,
., forumski priajtelju ssucur!, ove poluge ča si kupil u AGT-eu!?, iste su ko i moje - odlične su!., odma da TI odgovorim u svezi ovog zadnjeg utovarača za trakotra tomu!., obadva su dobri i solidni., ALI, nepreporučavam niti jednog., niti jedna verzija ovakovi utovarača za taktorć tomu nisu dobri., odgovor je NE!., tome bi ga spigal., ALI, pojebale bi se sve komponente zadnje hidraulike, /... od polug, do pucanja ušic - prihvata poluga na zadnjim rukavcima, do piganja celindra hidraulike i pucanja creva,... /., opasno za prevrnut do gornje granice.-
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
Pozdrav Joe.Pozdrav svima!
@ssucur pa tebi treba nešto ovako, uz blage prepravke...:lol:
pozzz joe!
pozz forumaši.imam jedno pitanje,dali bi za vinkovića pasali lanci od lade nive :?:
pozz forumaši.imam jedno pitanje,dali bi za vinkovića pasali lanci od lade nive :?:
Pozdrav Joe.
Meni treba samo za stajnjak-sitnica da ne lopatam vilama.
Da ne vilenim.
lanci će ti pasati al su dosta slabi od lade ipak je to auto, nađi ti od tamića ili zastavice ja neki dan prodao jedne od tamića Buriću grobaru u B.M.