naravno da ce stradati i zupcanici...i kardan i sve sto se u traktoru(citaj motoru) okrece.zupcanici ne znaju koje si ti gume stavio, al osetice veoma brzo razliku.i na kraj krajeva zasto bi tamo nekolicinu tvojih komsija koje su stavili vece gume, bili pametniji od inzenjera u tvornici tome vinkovica...?jer se to neko od njih bar malo zapitao?TV-420 je pre slab traktor(mislim na motor),pa bi svako, i najmanje odstupanje od propisanog od proizvodjaca traktora,bilo stetno za traktor. a dobices sasvim malo ubrzanje,al ako ides natovaren prikolicom,i malo uzbrdo,e tek tad ces videti da ces sa vecim gumama ici sporije(jer ces morati presaltati u nizi stepen prenosa).tako da...6.00 16.to je pravi broj cipela za tv-420:scratch
@puknuti
malo fizike nije na odmet...al ovde treba malo vise:gitarist:
Nisam ja rekao da su oni pametniji,naravno da je to proračunato od strane inžinjera.ja samo kažem da imaju te gume i da nemaju još nikakvih problema a jedan od njih ima sigurno 15g te gume.nevidim razloga da bi motor prošao jer kad bi tako prolazio onda frezu,malčer i takve priključke nebi smio ni staviti jer tamo je opterećnje za motor ku di kamo veće.
ja sam imao prije tomu 523 a sad imam 732. jedino šta sam mjenjao na tim traktorima je ključ brzina i poluosovina a sad trošim oko 450 l nafte godišnje a to je poriličan broj radih sati od kojih je 80% rad kardana i jako dobro znam šta puca radi čega jer poravljam te traktore drugim ljudima a znam kao ih ko vozi i šta ima puca od te njihove vožnje.