Ako je takav u AGT-u je ok, ostalo sam uradio sve, a za ovo ne brini:madmana:
itak je tvrda.:scratch
Hvala zverinicatv.Pozdrav succur ja imam na TV 420 dužino cilindra 260 mm to je kučište ali sam morao klip da podložim jer je bio za okretanje u desno predugački podložiti za cca 60 mm , da mi nije polomio nosača volana.
a raja koji meni pase cilindar aaaa
Pozdrav svima a pitanje za Samira.
Interesuje me koliko si zadovoljan sa ovim volanom koji je koliko vidim od TAM-a? Relativno smo blizu pa ako nije problem navratio bi da to pogledam malo bolje. Hvala.
Dve slike danasnje vožnje
Pozdrav Krumpironja :arrow:
Vidim radno je kod tebe, uvjek se nešto radi, svaka čast rayer:. Lijepo ste natrpali prikolicu, puna do vrha :finga:.
Pozdrav succur ja imam na TV 420 dužino cilindra 260 mm to je kučište ali sam morao klip da podložim jer je bio za okretanje u desno predugački podložiti za cca 60 mm , da mi nije polomio nosača volana.
Čovjek ima servis i trgovinu i dijelovi su mu relativno skupi :scratch . Ali, kad trebaš, ne gledaš na cijenu :mrgreen: .Evo malo uvjek traženih rezervnih djelova , pa kome treba neka POŽURI ,, :gitarist:
http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/tomo-vinkovic-418-stari-tip-ex-dijelovi-oglas-3808440
Čovjek ima servis i trgovinu i dijelovi su mu relativno skupi :scratch . Ali, kad trebaš, ne gledaš na cijenu :mrgreen: .