e jeb ga meni treba 420, fali mi još nula ovog fonta
A gdje dođe ova kvadratna naljepnica dimenzije 100x100mm,
Zašto ti je taj podatak važan?Evo još jedno nagradno pitanje.
Koja je dužina.
Ja kad sam odneo samo cilindar na brusenje majstor se nije nafatio da brusi(na slepo) bez klipa, reko mi je da cilindar se brusi prema klipu jer svaki klip ima razlicite tolerancije a kolika je tolerancija pise na samom celu klipa klipa.http://shop.motobike.rs/images/uploads/slike/KULTIVATORI_IMT/509/7628.jpg
govorim za prve specijale 0.50da, samo ako ti je cilindar oštećen moraš najprije njega poravnati tj brusiti dok ne nestanu sve neravnine...a ne znaš unaprijed koliko je to...
neću si više razbijati glavu-cilindar je sređen, nosim ga sa sobom kad budem kupovao klip i to je to...
Inače, koliko otprilike kod vas košta, npr. klip sa karikama Lda 100 -original Lombardini?
usporedbe radi
Oprosti ali ovo nije cilindarDaleko mi traktor 370km. Da bih mu uzeo mjeru...
A kupio bi cilinder...
kod nas je original sa karikama nekih 95 eura, pa neki engleski 15 eura jeftiniji..
gledao sam malo tvoje slike reparature- jesi ga oglancao, ko novi je...koliko litara famina si potrošio za ga očistiti- ja jedno 3
one velike vijke glave si kupio nove- isto pitanje za pumpu ulja?
vidiš ti tehnike, nije prošlo ni 37 godina a moram raditi generalku, koji peh:madmana:
jasno, pumpa ulja je ko srce u čovjeka, a za one kanale - planiram maknuti onaj poklopčić na radilici i dobro to isprati.Ma uzmi PDM-a i teraj kakv englez to ti je sve kina. A za pranje ja sam istrosio oko 2-3 litra razredjenog ivasola i jedan strafciger, viljke nisu nove samo sam ih oglancao brus-papirom a pumpa je nova jer preporucljivo je na generalku i nova pumpa, isto da napomenem obavezno da ocisits koljeno radilice da ne bi kasnije nastala havarija jer tamo ume da se okupi dosta taloga,
pa ima da radi bar jos 37 godina
čepove na radilici obavezno van ..jasno, pumpa ulja je ko srce u čovjeka, a za one kanale - planiram maknuti onaj poklopčić na radilici i dobro to isprati.
Jesi demontirao onaj ventil na prednjem djelu bloka motora - dio koji nosi
glavni ležaj radilice i koji je zavidan na blok- mali ventilčić sa nekom oprugom izgleda kao neka dizna - kroz njega izlazi ulje?
Potpisujem ovo sto je pisao cika Puknuti za ventil za cepove a i za prirucnika
Inace nisam demontirao ventil
Sigurnosni ventil ili regulator pritiska ..meni je to svejedno ..Zanima me samo dali ga treba očistiti ili sl... a šta se tiče priručnika nebi ja baš rekao da je '' oil pressure valve'' ( priručnik je na engleskom) u prijevodu -sigurnosni ventil,više je to regulator pritiska ulja a to su dvije različite stvari.
Pa sto nisi reko ranije, evo ti na hrvatski http://poljoprivredni-forum.com/showpost.php?p=679683&postcount=60Zanima me samo dali ga treba očistiti ili sl... a šta se tiče priručnika nebi ja baš rekao da je '' oil pressure valve'' ( priručnik je na engleskom) u prijevodu -sigurnosni ventil,više je to regulator pritiska ulja a to su dvije različite stvari.