Dajte ljudi malo nama posaljite snijega,kod mene ga jos nema,
SNIJEG a šta je to :roll:kak to izgleda
e ove zime ga svi budemo željniartyman:
a ev i mog tomaka malo se sunca :lol:
Samir kako ti to montiraš lance, dva na ljevu stranu a na desnu ništa?
Zbog čega to? Čini mi se da ti tako nisu od neke velike koristi.
o dobro jutro ma jesu ba jer mi je prikolica propala do osovine desna strana ko dzubreluka pa da ispravimga da vam ljevo cupa i tako sam samo i izeso bio sam stavi nazad obadva ali nepomaze pasam skino zadnji desni stavi na prednji ljevi
ovoje nasip pa mekano .
U pravu si, Tomo čeka spreman- naoružan u garaži. Ralica je na njemu, lanci zakačeni na ralici da budu pri ruci ali vidiš kod mene sve zaleno. Jučer sam malo vozijo lož drvo u kuču, bilo sunčano vrijeme pa iskoristijo to za taj posao jer mi je več bila rupa u gomili drva koje sem pre zime spremijo. Tako sed Toma opet čeka na koji posao. A dobro može bit još svašta jer smo tek u prvom mjesecu pa snijeg može pasti uhuhu još...
PS
A slika koju si stavijo, dobra jeli? Tad se moj Toma nardijo dobro hehe.
A ljepo to ako si si posložil album, neka si.
Inače ne sekiraj se ako se ti ne sija Toma, ti samo gledaj da sve ispravno radi i to je to.
A dobro, mojeg sam obnovijo kad sam ga kupijo a sad isto dobije koje znakove uticanja vremena na njega. A i na mene utjiče vreme :rolfer::rolfer:
ti gospe i pravopis.....:lol:
Kako bi reko Edo Maajka: SVE SAMI STRANCI A SVI BOSANCI :gitarist:a šta ja znam di je on sve lutao i gdje je našao ženu.ja sam svoju bosanku našao u minhenu pored toliko švabica