firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Za niz brdo ste trebali staviti lance pozadi. A znam :scratch, smetaju blatobrani.
Bravo majstore, trudiš se da sve bude kao original. A kad je upaljen motor ide li na + na većem broju obrtaja? Kontrola punjenja je uvek dobrodošla, mada se u ovom slučaju na ampermetru, dok radi motor, od vibracija teško očitava otklon. Bolje je, ko može i ima volje, ugraditi digitalni voltmetar jer njemu vibracije ne smetaju.Ipak je bio ampermetar u pitanju...kupljen novi i danas ugrađen....pod kontaktom upaljena svjetla i normalno pokazuje otklon u minus....hvala svima koji su pomogli savjetom.
Bravo majstore, trudiš se da sve bude kao original. A kad je upaljen motor ide li na + na većem broju obrtaja? Kontrola punjenja je uvek dobrodošla, mada se u ovom slučaju na ampermetru, dok radi motor, od vibracija teško očitava otklon. Bolje je, ko može i ima volje, ugraditi digitalni voltmetar jer njemu vibracije ne smetaju.
pitanje zar nebi trebal u rezervaru za hidrol biti filter ?:shock:
Štovane kolege forumaši , ljubitelji tome vinkovića , i svi ostali koji pratite ovu temu .
Pobrisoa sam sve nepotrebne ( neprimjerene ) postove , lijepo vas molim da se pridržavate pravila foruma .
Ovo se osobito odnosi na sudionike posljednjeg nemilog događaja u ovoj temi.
Ubuduće će tema biti na duže vrijeme zaključana , a svi akteri će biti sankcionirani na primjeren način.
pozdrav žuti
Kod mene ga nema neki dan sipo ulje tako da....
Nemoj govoriti da ga nema, ako neznaš gdje se točno nalazi. Filter ulja hidraola se nalazi odozdol na čeličnom crijevu i tamo je....tak da.... :supz:
Nemoj govoriti da ga nema, ako neznaš gdje se točno nalazi. Filter ulja hidraola se nalazi odozdol na čeličnom crijevu u rezeorvaru i tamo je....tak da.... :supz:
ak ce biti + sutra onad bum pogledal
ej
fireman jedno pitance u vezi noznog gasa oprosti ako te zamaram samo dami objasnis ove sajle gasa de koja vodi ova od tam glavne seme gasa je ona sto daje gas a ove dvje koju one operaciju vrse sam objasni de koja vodi pliz ...
Gornja sajla je iz ručnog gasa, sajla u sredini ide na motor a donja je nožni gas. Ovo kutiju sam napravil iz razloga da iz ručnog i nožnog gasa ide onda samo jedna sajla prema motoru.
Evo Samir.
Sorry Peter.
Meni treba gumica na filteru.?:rolleyess: