firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Eto malo se radilo:
Tv-418 ima dva kardana, može biti samo P-18.
Ili nešto slično:
E,ovakav je traktor (ovaj što nije u preseku),samo što ima malo oštrije ivice na krilima i masci.A kardan ima samo jedan,to sam potpuno siguran !
Eto napokon smo došli do spoznaje da imaš PE-18
Pozdravljam sve forumaše! Mada sam novi na forumu,al da se pohvalim sa svojim TV420 da sam ipak odlućio ga kupit.Kupio sam ga od prvog vlasnika,registriranog itd.Naime htjel bi vas pitat naročito vas Todi dal ste radili kaj na Tomeku u vezi cukajna u brzini,primjetio sam da mi ponekad cukne u velikoj brzini o ćem se tu radi.I dal možda zna netko o ćemu se radi, ne radi mi brojać okretaja,tj.satovi rada
pozdrav forumaši, evo moje prve poruke, garfild za brojač okretaja provjeri sajlu, to je vrlo vjerovatno, usput imam t.v. 30ks iz 89god.
pozdrav forumaši, evo moje prve poruke, garfild za brojač okretaja provjeri sajlu, to je vrlo vjerovatno, usput imam t.v. 30ks iz 89god.
meni se ucinilo kao da je staklo puklo (ne vide se rebra na staklu) a ustvari je takvo staklo, nema rebra nikako
znam o kakvoj lampi pricas
Pa dobro,sad mi je lakše !Ja bi' trebao da zamenim onaj ležaj na kardanu (laički pričam) ali u zadnjem delu,jer sam primetio da mi je tu počeo da dobija luft,u prevodu - kad nagazim nogom da se popenjem,tu malo radi!Može li tu ležaj bulo koje marke (koji odgovara),ili mora neki originalni koji,inače,ne znam gde da nabavim!?!I najvažnije...-JEL? TO OPASNO!?P.S.Nisam do sad primetio neke probleme u radu vezano za to.Pozdrav!
Eto malo se radilo:
Pozdrav firemanpeter :arrow:
Radi se kod tebe bez prestanaka, samo naprijed :supz:. Prevozio je Tomo drva za ogrijev, sigurno se "radi" mjesto za nova, za slijeću zimu ?
Počela je obnova, tako i treba. Vidim, napravila se zaštita kod alternatora. Dobro je to jer je on visoko i viri dosta van pa bi mogal nekog zapeti.