D
drax
Guest
To ti je moj vrsnik a mene baš nešto bole leđa a njega vjerojatno i duša.artyman:
Uh uh, stvarno se kod Vas dosta radi, a ja sam se nešto ulenjio pa sad kad je došla sezona onda neznam gde pre.
Pitao sam ranije za zamenu onog plastičnog zubčanika za ulje kod Tv732.Čini mi se da mi je rečeno da za to moram otvarati motor,tj da se sa te strane oslobađa osovina na kojoj se on nalazi, pa to još nisam otvarao a i nije me sramota da pitam. Jel može neka reč dve o tome a konekcija mi je sad u tri.....
kako najbezbolnije to sam da rastavim i sastavim
evo nesto zanimljivo
Pozdrav!
Obrati pozornost na završnu obradu i detalje. Boja je katastrofa, osim žutog dijela. Vidim slabu kvalitetu lima na haubi. Dobro je što ima 2 cilindra, dva hidraulična cilindra i dva kardanska izlaza. Znači ima dosta mogućnosti i snage. Čini mi se da je na jednom hidrauličnom cilindru nešto vareno na vrhu... Za toliki cilindar je veza trebala biti jača..
Jel itko zna jesu li pikse ili bolcne (kakogod) na haubi tome proizvedene "ručno" ili ima takvo nešto za kupiti? Ako ima, gdje u hr?
evo nesto zanimljivo
Pozdrav!
Obrati pozornost na završnu obradu i detalje. Boja je katastrofa, osim žutog dijela. Vidim slabu kvalitetu lima na haubi. Dobro je što ima 2 cilindra, dva hidraulična cilindra i dva kardanska izlaza. Znači ima dosta mogućnosti i snage. Čini mi se da je na jednom hidrauličnom cilindru nešto vareno na vrhu... Za toliki cilindar je veza trebala biti jača..
pa bas sam mislio i na dva cilindra za dizanje i dva kardana a ovak mi se ne cini bas nesto traktor ko zna kad je bio novi kakva je konkurencija !
Da li netko zna točan podatak koliko rupica imaju ulošci diza za tv 731 (dakle motor lda 672) i koja ima je točno oznaka?
Hvala
Lp