• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
tomo522

odlično odrađeno i sviđa mi se al najbitnije je da si ti zadovoljan:partyman:

ivan1105

Član
Tu od
19 Stu 2011
Poruka
33
hvala na pohvalama ...evo baš se spremam i ugraditi servo volan pa se nadam da bude i to uspjesno,,,.. svaka čast na vašim traktorima

gorski

Tu od
2 Sij 2011
Poruka
408
Sve pohvale za trud ivan 1105 no da su tomine izvorne boje tada bi bio savršen.ne znam zasto ne farbate bar priblizno orginalu???????????kao naprimjer deva.

Posljednje uređivanje:

ivan1105

Član
Tu od
19 Stu 2011
Poruka
33
pa da istina da je orginal savršena boja.. al eto ove boje sam imao doma pa je ovako ispalo....

dal zna ko kolko bi koštao prekidač za svjetla i žmigavce... ručkica na volanu

Posljednje uređivanje od moderatora:

gorski

Tu od
2 Sij 2011
Poruka
408
Mislim oko 300 kn ili nesta manje ne znam tocno u masivi bjelovar ja kupio super je ako mislis na rucicu sta ide ispod volana.to ti je orginal sa tamića ako mozes naci negdje.

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Pozdrav svima!

Znate li jel' ima gdje za kupiti originalnu novu haubu za tv 523 i naravno ako ima koja je cijena? Ona od plastičnih masa mi nije zanimljiva, a i čini mi se da je preskupa..
Nekako nemam volje natezat' se s limarima oko ravnanja..

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Hvala care, odmah ću te pohvaliti klikom. Prva dobra vijest danas - hauba postoji!:prayer:

Kad saznam više, stavim na post.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Hvala care, odmah ću te pohvaliti klikom. Prva dobra vijest danas - hauba postoji!:prayer:

Kad saznam više, stavim na post.

Nova limena hauba za seriju 400,500,700 ne postoji odavna ,,,,,,,,,,,,,, samo polovne ili plastične pa ko voli nek izvoli :prayer:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Nova limena hauba za seriju 400,500,700 ne postoji odavna ,,,,,,,,,,,,,, samo polovne ili plastične pa ko voli nek izvoli :prayer:

Omjer cijene i kvalitete za plastičnu?:scratch

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Omjer cijene i kvalitete za plastičnu?:scratch[/QUOTE

Nema tu nikakvog omjera ,,, uzmi ili ostavi !!! Izgleda da nisi shvatio ,, AKO IMAŠ SAMO PLASTIČNU na ponudi ,,, što bi ti onda birao ili tražio OMJER ,,,,,,, imaš još jednu mogućnost ,,,,,,,,,,,, kupiti tablu lima i p o l a k o krojenje i sastavljanje , e tu več možeš tražiti vagu što se isplati i što je bolje :)

G

GROF

Guest
., svaka čast dragi forumaši na slikicami i videu! ...

., lip pozdrav starim, ALI i Novim forumašima! ...

., lip TI pozdrav Novi forumašu ivan1105! i dobro nam došal!., sve pohvale za izvrsno uradjenog - sredjenog traktorića tomu!, svaka čast! ... :prayer: ... ., fala za izvaredne - odlične slikice traktora tome! ...
., prekidač za žmigavce u Bjelovaru - Prima-i košta oko =180,00 kn., novi.-

., lip pozdrav i tebi forumašu - forumski prijatelju deva!, video uradak cipanja drv sa traktorom tomom izgljeda odlično., svaka čast i fala., traktorić uredjen - zbegecan za deset, cipač izvaredan!., sve pohvale odličnom majstoru - proizvodjaču cipača!., predpostavljam da si TI uz cipač i traktora tomu onaj mladić - glavni glumac na videu!??? ... :?: ...

., aj Bog!, čitamo - pišemo - vidimo se na sajmu u Gudovcu! ... :rolleyess: ...

deva

Član
Tu od
7 Tra 2009
Poruka
140
Ma to ti je moj sinovac, dobra duša, uleti na zamjenu dok strikan ispije pivicu, mlađi je 20 i kusur godina od mene. Možda se vidimo u Gudovcu, plan je da se ide, ali nikad se ne zna.

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
tomo522

danas sam bio u masivi i primi pa sam mogo pogledat cjene ručice:drinkers:ja sam je mjenjao prije godinu i mogu ti reć da je dobra a i ljepše izgleda od stare:supz:

ivan1105

Član
Tu od
19 Stu 2011
Poruka
33
vidio sam na slici daj je malo ljepša,,, a nadam se da ču ič u gudovec pa ču sput i po ručicu... dal se radi proizvodi nova prima sa krutom izvedbom... bez zgloba...

dal je bolja rotacijona ili strižna kosa

Posljednje uređivanje od moderatora:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh