joekiki
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Lis 2008
- Poruka
- 1,318
Pozdrav svima!
@stjepko - koliko mi se čini sa slike... dobro je montirana poluga menjača!
Al, najbolje da postaviš pločicu sa rupama, i probaš...ako ode do 3-će brzine, to jest do zadnje rupe, onda je sve Ok!
A što se tiče onog klizača za uključni zubčanik...hmmm neznam zašto si ga uopšte menjao, jedino ako se polomilo:scratch
On svakako mora klamće i da ima podosta lufta, što reče oko 2mm...mislim da je to isto Ok!
Sretno sa daljim radovima...:supz:
Evo i ja kresnuo Tomeka ove sezone, i malo se frezalo
Zemlja je bila fenomenalna za frezanje, od kad mi je nos probušen...nepamtim da se tako lako frezalo!
Freza je išla do maximima, i Toma je počasno gonio...doduše na punom gasu
Kad se završilo frezanje, poželeo sam još da ima oranice za frezovati...al kad sam bolje razmislio,,, ma teraj ti kući...:lol:
pozzz joe!:weedman:
@stjepko - koliko mi se čini sa slike... dobro je montirana poluga menjača!
Al, najbolje da postaviš pločicu sa rupama, i probaš...ako ode do 3-će brzine, to jest do zadnje rupe, onda je sve Ok!
A što se tiče onog klizača za uključni zubčanik...hmmm neznam zašto si ga uopšte menjao, jedino ako se polomilo:scratch
On svakako mora klamće i da ima podosta lufta, što reče oko 2mm...mislim da je to isto Ok!
Sretno sa daljim radovima...:supz:
Evo i ja kresnuo Tomeka ove sezone, i malo se frezalo
Zemlja je bila fenomenalna za frezanje, od kad mi je nos probušen...nepamtim da se tako lako frezalo!
Freza je išla do maximima, i Toma je počasno gonio...doduše na punom gasu
Kad se završilo frezanje, poželeo sam još da ima oranice za frezovati...al kad sam bolje razmislio,,, ma teraj ti kući...:lol:
pozzz joe!:weedman: