Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,086
Danas sam bio okopat krumpir...pol sam iskopo a pol san zgazil hehehhe
Ako si ti tu njivu poorao i pofrezao onda se nije samo malo radilo. :scratchEvo malo se radilo.
Samo jedan hektar, htio sam Tomicu poljubiti u auspuh, ali je bio vruć.:lol:
Krumpironja,daj malo slikaj ovaj plug za nagrtat krumpir s boka i malo detalja da ga kopiramo,naravno ako nam dopustiš?
Krumpironja,daj malo slikaj ovaj plug za nagrtat krumpir s boka i malo detalja da ga kopiramo,naravno ako nam dopustiš?
Misliš li da je taj krumpir dovoljno nagrnut i da ta rala idu dovoljno duboko da bi bilo dovolno zemlje za nagrnuti?
Samo jedan hektar, htio sam Tomicu poljubiti u auspuh, ali je bio vruć.:lol:
nije problem,naravno da pustim..
ta rala idu dovljno duboko ali kako sam ja zaksanio s okopivanjem krumpir je prevelik za dublje ic i ovako sam na par mjesta kjice zakucio...inace plug je super
Hvala Grofe, a za ovo (mladiću) možemo diskutovati... , za 7 mjeseci 3X punoljetan.:shock:., bravo mladiću - forumski prijatelju ssucur!, delo oranja i frezanja na lipoj ledini odradjeno za deset! ... ... :supz: ...
Narode dali neko moze da mi pomogne u vezi prskalice za Tomicu.Naime ona guma ovalna koja se nalazi odozgo se je pocepala trsba da nadjem istu takvu ali u srbiju nema sanse .Dali neko od vas zna gde ima da mi posalje novu ili polovnu ili da mi dasavet.Pozdrav zasve vas.
al kako je znao reći jedan sada pokojni susjed kada se skinuo u gustionici a konobarica počela vikat :joj bježi odmene vidi kako ti je crn, a on će :mala i plug preko zime zarđa al kod odereš jednu brazdu u proljeće odmah se sjaji.
Danas sam išao sa Tomom na tehnički, na registraciju. Prošao bez primjedbe .
Evo par slikica izmjene ležaja na altenatoru i mjenjanje žica na istom+ slike mojih priključaka koji isto VRIŠTE za obnovom kao i traktor.Naravno altenator i turbina je temeljito obrana prije sastavljanja.
Plug i vadilica koriste isti nosač sa kopčanjem u tri točke,rđavi do besvjesti,,al kako je znao reći jedan sada pokojni susjed kada se skinuo u gustionici a konobarica počela vikat :joj bježi odmene vidi kako ti je crn, a on će :mala i plug preko zime zarđa al kod odereš jednu brazdu u proljeće odmah se sjaji.
:lol: Ova mu je bila dobra, a i sve istina
Danas sam išao sa Tomom na tehnički, na registraciju. Prošao bez primjedbe . Jedino na kraju prijegleda pitao me odakle mi ova naljepnica od 30. Ja mu odgovorim da sam je dao u izradu. Dalje on nije komentirao jer smo oba dva znali o čemu se radi.
I ovaj mališa pored mog Tome je prošao.
Pozdrav firemanpeter :arrow:
Normalno da je tvoj Tomo prošao tehnički bez primjedbe, kad izgleda kao nov :finga:. Mališa također dobro izgleda, a kad ga ti "srevisiraš" mora proći tehnički :supz:.