brane30
Član
- Tu od
- 9 Velj 2011
- Poruka
- 533
kod nas u makedonii ima u susedno selo covek ugraduje servo sa dva cilindra sve komplet za 300evra plus on dolazi kod tebe kod kuce i radi na lice mesto
moze postom poslati u HR?
kod nas u makedonii ima u susedno selo covek ugraduje servo sa dva cilindra sve komplet za 300evra plus on dolazi kod tebe kod kuce i radi na lice mesto
može jedan poštom
Koliki je razmak ( udaljenost ) između freza :?:
Neznam kolika je učinkovitost toga stroja , s obzirom da je taj tarktor dosta nizak . :?:
Ali bez obzira na visinu traktrora pa freza mora ići do zemlje .:scratch Tako da neznam kolika bi trebala biti visina tih biljaka oko kojih bi trebalo frezati :scratch:?:
Ne od Tetovo e a poznavam i uste eden sto vrsi nabavka na delovi isto od TetovoKoj, Dusko od Veles?
Tv mi dvigne cca 100kg plato/zaboj + 140kg gajbica sa drvama + 140kg gajbica sa drvama = 380kg.
LP Batek
[/COLOR]
znači kod tebe tomo nosi 380 kg i nemaš večih problema se KIDANJEM na sredini i mogučnošču prekretanja , ako sam dobro shvatio :shock:
DA na to sam mislio , istina ti si svog TOMU , opteretio da je težak kao RUSKA samohotka:rolfer: , i normalno da si mu time povećao nosivost na hidrouliki , ( što normalno i sam shvačaš da nije dobro za njegovu sredinu , i stabilnost ) ali :rolleyess: kao što kažeš polako i oprezno ,,,,,,, ipak je traktor taj koji mora služiti nama i svi gledamo da si pomognemo koliko možemo , istna pojačani utezi na prvim kotačima mnogo znače , :rolleyess: a traktor ti je stvarno opremljen za zimu ,,, utezi , lanci , ,,, ,, ,, samo treba puno snjega i kuhanog vina :drinkers:
[/COLOR]
znači kod tebe tomo nosi 380 kg i nemaš večih problema se KIDANJEM na sredini i mogučnošču prekretanja , ako sam dobro shvatio :shock:
nije ni ova bala dimenzija 120x150 lagana
mislim da je to radio IMT ali nije dobra imali tu u selu pa se stopala!
ZVERINICATV, PETER-HVALAAAAAA
Ja sam napravio od box palete,:scratch
Malena super čovjek prodaje po 50€.:rolleyess:
rayer: TOMO I SNJEG rayer: ,,, to što guraš sa ralicom
To sliko vrlo volom da tudi vi znate kej je to sneg
Ovo zimo smo imali že 40cm snega....
Kamo si sad opi..dio s njim da je hauba razbijena????
Ja sam zadovoljan sa nosivosti,danas se slagalo drva u drvarnu...
Pozdrav Krumpironja :arrow:
Ma može "mali" Tomo dosta nositi, a i ti si svoga lijepo nakrcao, do vrha :finga:.
Ja sam zadovoljan sa nosivosti,danas se slagalo drva u drvarnu...
Pozdrav Krumpironja :arrow:
Ma može "mali" Tomo dosta nositi, a i ti si svoga lijepo nakrcao, do vrha :finga:.
A još kad bi bio 732:shock::axe:
Novi tip sa kabinom.