Nažalost nema sata...ovo je od aprilie mjerač ulja i pali se samo kad padne ispod određene granice... Zato imam na tabli dvije lampice jednu od nulja a drugu za naftu... Nema mjeta na tabli još i ta tu uricu :supz:
ma dobro je i to ....bar te upozori da pogledaš u rezervar.....ja isto nešto razmišljam o tomeartyman:
pozdrav kolege i prijatelji, moliću Vas bez kritika ali Vam javljam tužnim srcem da me je napustio zauvijek moj dragi i omiljeni tomica za 8300 KM
http://www.pik.ba/artikal/5059769/traktor-tomo-vinkovic-732/
Mada ako je on mene napustio neću ja Vas, nastaviću druženje uz Vas do daljnjeg, veliki pozdrav.,
Predpostavljam da sledi kupnja novije generacije traktora, dosta bilo šarafanja...razlog prodaje ako se smije znati
razlog prodaje ako se smije znati
kolika je duzina ovog muškog djela i dali se može cijela sredina serije 800 ugraditi na seriju 700 mislim dali bi odgovaralo da se ništa ne doradjuje.:scratch
pozdrav svima
eh i ja ocu taj mercedesov volan da i to vidimo kako funcionise kupio sam e sad samo taj kontra okret sredit i to je to
pozdrav ljubiteljima tomica :rolleyess:
Da da...skidam je svaki put kad radim u voćnjaku, 5 min posla...nije strašno
A ako posečem grane na 2metra, biće otežano branje:lol:
kolika je duzina ovog muškog djela i dali se može cijela sredina serije 800 ugraditi na seriju 700 mislim dali bi odgovaralo da se ništa ne doradjuje.:scratch
Prednosti i mane.:madmana: