tomotraktor
Aktivni član
- Tu od
- 16 Pro 2012
- Poruka
- 412
Ok hvala puno, SRETNA I USPJEŠNA PO SVIM FRONTOVIMA 2013.G.artyman:
Ma ko orginal.
He,he, Lukavo-dali je propalio ili rezao.:roll:
Danas sam zaradio plav nokat i skoro napravio štetu i od sada samo gledam i ništa ne diram heheheheh Iskreno malo je previše precizan vtrbovi3 bi da je sve kao kad je izašao iz tvornice stalno nešto novo nadje kao i to treba napraviti kada je već rastavljen.
interesna fotka, video sam negde ovaj motokultivator u oranje.
Vidi se da je home made, svaka cast na onog ko go napravio.
Meni interesirak kako dize plug, mora da je na mehanicki nacin...
kolika je duzina ovog muškog djela i dali se može cijela sredina serije 800 ugraditi na seriju 700 mislim dali bi odgovaralo da se ništa ne doradjuje.:scratch
Sve za pet samo tako,ali mi tu nesto nestima?
Kad pogledam slike svaki puta se upitam a gdje je tu sadržaj iz gajbica(PIVA)
:rolleyess::axe:
Lijepo kad nemaš prašine, ambrozije kiše i blata.
ma nije to još gotovo... ide sad po rubu vodonepropusna traka - guma i onda pleksiglas da se vide osigurači
kupio sam kosu za tv 818 pa me interesuje da li moze kardan da se upali i radi dok traktor stoji u mestu ili samo radi dok ide ?
kupio sam kosu za tv 818 pa me interesuje da li moze kardan da se upali i radi dok traktor stoji u mestu ili samo radi dok ide ?
Da da...skidam je svaki put kad radim u voćnjaku, 5 min posla...nije strašnoJoe
Dali skidaš ti tu zaštitu ponekad sa traktora? Čini mi se da si tako imao u planu?
Ma nemoj se zajebavat sa tom skidanjem/stavljanjem :roll: , posječi grene na vočkama na cca 2 metara od poda i mir, hehe :lol:
e drug moram stvarno komentarisati ovu kabinu jesil ti licno kabinu radio ili je tvornicka samo je odradena muski kao u orginalnom stilu svarno nemam rijeci svaka cast nisam je bolje i ljepse vidio na tomi odkako znam za njih,zamiolio bih te ako bi mogao snimiti vise snimaka ili slika o kabinu da je vidimo i u unutrasnost kabine i rad kako je napravita u svakom slucaju dajem 5 ocjenu za kabinu
kolika je duzina ovog muškog djela i dali se može cijela sredina serije 800 ugraditi na seriju 700 mislim dali bi odgovaralo da se ništa ne doradjuje.:scratch
moze vrtiti i na mijestu stavis u brzu ili sporu brzinu i reduktor izbacis iz brzine !
Da da...skidam je svaki put kad radim u voćnjaku, 5 min posla...nije strašno
A ako posečem grane na 2metra, biće otežano branje:lol:
Pozdrav @Mesko!
Jel ja to dobro vidim, ili mi se čini da si stavio zarez :lol:
Malo slika vara, i izgleda da je dugačka, a dužina je svega 220mm.
A nebih ga mogao pripasati na seriju 700, totalno je drugačija, i mislim da nevredi mučiti se oko toga.
Može da radi kardan dok stoji traktor!
Na reduktoru izbiraš jednu od opcija brza/rikverc/spora(tako će se i kardan okretati), a menjač da je u neutralnom položaju!
domo vidim na rezervaru imaš po mom plovak za gorivo al nevidim sat.....il još nije gotovo il je u planu kasnije:supz: