firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Može se to ugradit, kako i sam vidiš. Ali sam siguran da nema toliko dobrog učinka kao grijač sa plamenom. Ovi što zažare sigurno daju neku temperaturu od sebe i sigurno da mogu i nešto pomoči ali oni nisu predviđeni za ovaku ugradnju. Oni zagrijaju nešto zraka oko sebe i to onda povuče motor u sebe ali onda dolazi novi zrak koji se težko toliko brzo zagrije kad prođe pored grijača kad anlasuješ. Sasvim je nešto drugo kad u grani gori i to motor vuče u sebe. Plamen može goreti cjelo vrijeme anlasovanja i tako stalno vuče vručinu sve dok ne upali pa ti onda prestaneš anlasovati i grijati.
Ja imam takav šalter od Dajca da mogu prvo pogrijti u grani pa onda anlasovati pa se kod anlasovanja grijač isključi.
Drugi moguči način je da pogrijem pa onda anlasujem i uz to i dalje grijem.
Pored toga je treči način a to je da mogu anlasovati bez grijanja (ljetno paljenje motora)
Ja imam takav šalter od Dajca da mogu prvo pogrijti u grani pa onda anlasovati pa se kod anlasovanja grijač isključi.
Drugi moguči način je da pogrijem pa onda anlasujem i uz to i dalje grijem.
Pored toga je treči način a to je da mogu anlasovati bez grijanja (ljetno paljenje motora)
Posljednje uređivanje: