Super:finga:Sad možeš i na Grobnik.
Pitanje, da li netko zna gdje ima I koliko stoji ovakav jedan sat za tomu, znacu koji ima beojac radnuh sati I okretomjer?
Evo posodil od Petra.
Moja zatvorena.
zadnja generacija 731.:shock::?:koja godina p.:?:
1981 godište 1158 radnih sati al izgleda kao da ima 20000 rs.nikada kod prvog vlasnika nije bio garanžiran sve što je bilo na njemu za prosasti je propalo od vremenskih pogoda i nepogoda.al na proljeće gusjenica se pretvara u leptira...hahahah
1981 godište 1158 radnih sati al izgleda kao da ima 20000 rs.nikada kod prvog vlasnika nije bio garanžiran sve što je bilo na njemu za prosasti je propalo od vremenskih pogoda i nepogoda.al na proljeće gusjenica se pretvara u leptira...hahahah
@domo - nemam šta reći, sem hvale...svaka čast :supz:
Ovo ogledalce je extra ispalo, a roll bar i da ne spominjem...originalno rayer:
pozzz joe!
Molim forumaše koiji su ugradili servo volan od M 123, da mi kažu od čega su ugradili ona dva zupčanika na glavi volana prilikom inverzije. Hvala LP.
Ide tebi to samo polako, a to se odvija pod budnim okom Gorskog tako da će biti 5+.ja sam se sa njegovom prikolicom isto nadelao bila je još puno gora nego traktor al sad je donekle dobra.
Danas sam zaradio plav nokat i skoro napravio štetu i od sada samo gledam i ništa ne diram heheheheh Iskreno malo je previše precizan vtrbovi3 bi da je sve kao kad je izašao iz tvornice stalno nešto novo nadje kao i to treba napraviti kada je već rastavljen.:rolleyess:
Molim forumaše koiji su ugradili servo volan od M 123, da mi kažu od čega su ugradili ona dva zupčanika na glavi volana prilikom inverzije. Hvala LP.