Ako bude trebalo, naravno da ću staviti...al daj bože da ne zatreba:madmana:
Još ni ja neznam kako će funkcionisati plug, dok neprobam...pa nemogu ništa konkretno ni ja reći, dal valja ili ne i koji su nedostaci...
Jel ovo isti tip pluga samo jedna brazda?
Probaj sa ovim, brez oranja.Ima li netko neki priključak kojim se može vratiti nazad izorana brazda?
Radi se o tome da bi pored reda voćaka odorao brazdu, ubacio gnojivo i onda nekako vratio brazdu nazad-al neznam kako, pomagajte!rayer:
Uh, morat ćeš nešto patentirat.:rolleyess:Ja ne koristim umjetna gnojiva budući da sam ekološki proizvođač, zato i jesam u problemu i pokušavam si nekako olakšatartyman:,ovih deponatora za umjetna gnojiva ima koliko hoćeš.
Pozdrav svim forumašima i ljubiteljima Tomo Vinkoviča.Svaki dan pratim ovu temu i saznajem nešto novo o tomi injegovi mogučnosti za sve vrste radova imoram da kažem da ste forumaši i tema super.I ja sam vlasnik tome 822 kojeg sam kupio pre tri godine.Ima oko 1300 radnih sati očuvan je relativno dobro za svoje godine i služi me do sad bez kvarova.Sve što radim na njemu su sve same dorade prerade i izboljšanja.To što radim na njemu je zahobi i dušu.Služi mi uglavnome za transport i radove oko drva iponešto oko kuče.Za njega imam i nekoliko priključaka koji su sve samogradnja jer uživam u tome da sam izradim jer za mene je bolje nego kupljeno jer tako napravim da meni odgovara i služi.Za prvi post ovoliko ako mi uspe da stavim islike pa da i vi vidite tomu.Primam svaki komentar. L.P svima.artyman:
Pozdrav abarth822 :arrow:
Lijep je ovaj vaš Tomo, ima puno "izboljšanja" :gitarist:. Sviđa mi se polu kabina i prednja hidraulika, a vidim da ima i puno hidrauličkih izvoda... svaka čast za izradu :finga:.
Evo tomo vinkovic od mog brata,samo je bila noc pa je slika malo losija.
Pozdrav sumadinac :arrow:
Nije loš Tomica od tvog brata, mada ga treba malo srediti i bio bi to dobar traktor .
Ljepa hrpica ,, ak je to posao za svaku zimu ,,,:rolleyess: bilo bi dobro napraviti veću korpu bilo bi i TOMICI puuuno lakše :lol:
da,morat ću....nisam htio raditi veću jer sam se bojao da ga ne preopteretim,ali sad i sam vidim da je trebala biti veća....sad znam što mi je radit do sljedeće zime hehehe