T
tuaregr10
Guest
Evo tomo vinkovic od mog brata,samo je bila noc pa je slika malo losija.
Pozdrav sumadinac :arrow:
Nije loš Tomica od tvog brata, mada ga treba malo srediti i bio bi to dobar traktor.
Evo tomo vinkovic od mog brata,samo je bila noc pa je slika malo losija.
Pozdrav sumadinac :arrow:
Nije loš Tomica od tvog brata, mada ga treba malo srediti i bio bi to dobar traktor.
Ljepa hrpica ,, ak je to posao za svaku zimu ,,,:rolleyess: bilo bi dobro napraviti veću korpu bilo bi i TOMICI puuuno lakše :lol:
da,morat ću....nisam htio raditi veću jer sam se bojao da ga ne preopteretim,ali sad i sam vidim da je trebala biti veća....sad znam što mi je radit do sljedeće zime hehehe
Preopterečenje , što ga ti šparaš ,,,,, ti si ga mislio sa ovom malom korpicom preopteretit,,,,, kolega TOMO 522 sa njim nosi velike bale (kotače )
koja je dosta teška ,,, kolega FIREMANPETAR ima korpu i služi ga koliko vidim odlično ,,,,,,, kad dođe ljepo vrjeme primit se posla ,,, da se do iduče zime stigne završit :rolleyess:
Sto ne bi lanci trebalu biti na svim kotacima a ne samo prednjim, sto ovako ne unistava se prenos
Bit će ona gotova za par dana,a ne do zime...ali prvo moram završiti jedan posao za našeg Grofa......
Ima li netko neki priključak kojim se može vratiti nazad izorana brazda?
Radi se o tome da bi pored reda voćaka odorao brazdu, ubacio gnojivo i onda nekako vratio brazdu nazad-al neznam kako, pomagajte!rayer:
Bit će ona gotova za par dana,a ne do zime...ali prvo moram završiti jedan posao za našeg Grofa......
Tako nekako bi trebalo, zatvorit gnojivo u zemlju i da se dalje može kosit.artyman:
Probaj tako da se na kraju brazde okreneš i naštelaš plug tako da ne ore, nego je položen do nivoa tla. Brazdu koja strši na taj ćeš način zahvatiti plugom tik do zemlje i vratiti natrag.Ima li netko neki priključak kojim se može vratiti nazad izorana brazda?
Radi se o tome da bi pored reda voćaka odorao brazdu, ubacio gnojivo i onda nekako vratio brazdu nazad-al neznam kako, pomagajte!rayer:
Lanci na kotačima i jesu zato što točkovi klizeto nije kruto i poterečeno priljeganje da si to nebi korigirao diferencijal , a razlika u promjeru je ista kao da je jedna guma potrošenija od druge ,,,,, lanci na sva četri kotača još bolja stvar ,,,,,
:supris: ,,, e onda čekamo da vidimo novo izboljšanje ,,,sigurno će biti i koja sličica :rolleyess:
Lijepu je njivu izorao. Još da nema one greške na 1:05...:weedman:Jedan video,vjerojatno iz Njemačke:
http://www.youtube.com/watch?v=WQz4XHsC0_0
Za one koji nemaju crno-bijeli monitor![]()