eto drug moj ja sam ti ponudio, ja mislim prihvatljivu cijenu, i to kompletnu frezu sa svim svojim dijelovima, al je cijena ta bez smanjenja, pozzInverzija je oko 100e,koju bih uzimao u svakom slucaju jer cu koristiti skupljac sena sa tomom,kardan vec imam.
Cisto me zanimalo kakve su cene u Bjelovaru.
A posto imam dosta radionica u gradu sa strugovima,sto ne bih iskoristio i napravio home made.
Jedine dve sto sam nasao za tomu koje su 600e i 700e,su nekompletne,fali kljucan deo da bi mogao raditi.
Mozda kupim tomu 732 nema prikljucaka pa me zanima odgovaraju li ovi priključci: http://www.pik.ba/artikal/3295830/freza-tomo-vinkovic-100cm/
Kod mene djed ima nekoliko Tomi a evo jednog iz ekipe.. 732 u extra stanju.
Imamo jos 730 sa ugradjenim servom, i 2x 821..artyman:
Ljudi u BiH u trgovini traktorski djelova alanser za tomu 732 530 km ili 273eur jeli to tako u Hr?
pozdrav ljudine
ej crni100 nemoj toliko dati za alanser tomin ja sam sebi ugradio od mercedesa dosta brzi i jaki malo su kraci od fabrickog tominog pa vidi na slikama :drinkers:
Ljudi u BiH u trgovini traktorski djelova alanser za tomu 732 530 km ili 273eur jeli to tako u Hr?
Od kojega je to mercedesa i odgovara li u potpunosti ili ima dorade neke?
Spizdija...:axe:
Crni i ako nemaš TV naj aktivniji si član foruma.rayer:
Eh nasao sam ja tv i skoro ga kupio al mi jedan majstor savjetuje da kupim fiata ili univerzala kaze tomo preskup odrzavati pa ja razumes istrazivam malo:finga:
Kod mene menjani par puta kardani i krstovi kardana,ulje i filteri naravno,jos su fabricke gume na njemu. I uskoro sledi sanacija sredine,tj dela sto spaja sredinu.
Ne znam koliko ima sati,jer nema nista na tabli za casove rada. Radim sve moguce stvari,orem,prasacim,drljam,prskam(voce i njive), gazim silazu,vucem prikolice itd. Kad mu ugradim poluge,tad cu i da skupljam seno i moguce baliranje sa njim.