za kakve cjevi , i na koji način,:?:
T-tape kpk ,PVC rolna 1000,3000m,.
kakav način?Neznam sta si mislio sa tim?
za kakve cjevi , i na koji način,:?:
Mislim da će na kraju i biti kako gospođa kaže hehehe...pozdravi je usput...vidi se tko je gazda u kući...a i oko kuće hehehe...
E neće biti po njenom baš hahaha bit će po mome pa makar bio u priminim bojama....hahahah,pozdravlja ona i tebe,gazda u kući su djeca onako je kako oni kažu.šalim se nisam o boji još odlučio ima vremena navalja farbati na ovoj vlagi ništa čekat ću toplije vrijeme.
T-tape kpk ,PVC rolna 1000,3000m,.
kakav način?Neznam sta si mislio sa tim?
Vidi ovo , u pisanom obliku :roll:
https://jumbo.iskon.hr/download/7f6f17a3-5789-4bca-a27c-22ec6f440357
![]()
Ako je priključak za Tomu ja mislim da spada u ovu temu a ako ne neka stariji članovi izvine.:roll:Imaš li kakve slike ili link , zanimaju me te cjevi i način polaganja ,,,, ali ako nije problem na pp bojim se da ne spada u ovu temu![]()
E nesto poput toga mislim da to tomica može komotno nosit a i u radu nebi bilo velikog opterećenja,čak i gaz guma odgovara .
Može ako napraviš manju izvedbu.:scratch
![]()
za kaj to sluzi ? :scratch
pa za foliju širine 1m orginal + dvije cijevi kpk
za kaj to sluzi ? :scratch
Zavisi za koju kulturu, ako trbaju visoke gredice, moraš imati sprijeda plužnike (daske) ako ne, najmanji problem napravit.:scratch
Gredičar pravi uzdignute gredice,planram ovakav kao na slici,sasvim dovoljno dobra izvedba i jednostavna,samo jos nosač za crijeva i to je to..Laka izvedba.:roll:bez valjka pravi gredice.
![]()
Gredičar pravi uzdignute gredice,planram ovakav kao na slici,sasvim dovoljno dobra izvedba i jednostavna,samo jos nosač za crijeva i to je to..artyman:
zar ono naranđasto nije nosač za crijevo:arrow::arrow:
Pitanje za uvazene clanove,posto tesko moze se naci freza za seriju 5xx,a kad se nadje skuplja je od 600e, moje pitanje glasi: Jel neko pravio frezu za neku od Tominih serija?